Word nu lid!

Gratis seizoenkaart GasTerra Flames winnen?

door Admin | Geen reacties

Volgend seizoen gratis naar GasTerra Flames? De SV Donar maakt het mogelijk.

Alle huidige leden die voor 25 juni 2012 hun contributie voor het seizoen 2012-2013 hebben betaald en alle nieuwe leden die zich aanmelden als lid van de SV Donar en hun contributie betalen voor 25 juni maken kans op een gratis seizoenskaart van GasTerra Flames.
Alle leden van de SV Donar krijgen op 1 juni een mail met daarin het verzoek om hun contributie over te maken voor het komende seizoen. Alle leden die een automatische incasso hebben afgegeven voor de contributie krijgen hiervan ook op 1 juni bericht.
Indien je geen bericht hebt gehad stuur dan een e-mail naar: penningmeester@svdonar.nl

Voor het begin van het komende seizoen wordt uit alle “vroege” betalers een naam  getrokken. Deze persoon krijgt het betaalde bedrag van zijn seizoenkaart teruggestort op zijn of haar bankrekening. Indien de winnaar nog geen seizoenkaart van GasTerra Flames heeft zal er in overleg een seizoenkaart worden aangeschaft.

Dus betaal nu en win!

Word nu lid!

Prijzen lidmaatschap

Omdat de supportersvereniging graag een laagdrempelige vereniging wil zijn, is de contributie voor het huidige seizoen als volgt vastgesteld:

Volwassen lid: €15
Elk volgend volwassen lid: €10
Studenten (op vertoon van collegekaart): €10
Jeugdlid (tot 18 jaar): €5

Let op: er is een maximale contributie van €30 euro per huishouden (wonend op één adres) vastgesteld.

Achternaam*
Voorna(a)m(en)*