Darts -en spelavond met spelers en coach!

Terug van weggeweest: Activiteit met de spelers

Beste leden van SV Donar,

Wat een seizoen! Een doorstart na faillissement en dan met vallen en opstaan toch de Elite Gold bereiken. En daarin ook nog eens de eerste twee thuisduels winnen. Genoeg stof voor een gesprek met andere fans en dan ook nog met elkaar de laatste nieuwtjes en roddels doornemen. Wat is er dan leuker om dit óók te kunnen doen met de spelers en coach van Donar?

Deze keer gaan we een oude traditie van het jaarlijks organiseren van een activiteit met de spelers weer nieuw leven inblazen. Heb je altijd al willen darten met een speler of wil je gewoon met fans en spelers een gezellige avond, kom dan vrijdag 19 april ’s avonds naar het gebouw van de buurt- en speeltuinvereniging F.E.O. aan de Gorechtkade 146-148 in Groningen.

Na de verplaatsing van het uitduel in Luik, hebben we een nieuwe datum gevonden!

Jullie zijn vrijdag 19 april welkom vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur.

Aan de gezellige avond zijn geen extra kosten verbonden. De consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Heb je zelf dartpijlen, meld dit dan even bij je aanmelding voor de avond.

Meld je aan via evenementen@svdonar.nl

Namens de SV Donar, Ate Harsta

Kijk hier