Word nu lid!

Borrel op zaterdag 18 juli

door | Geen reacties

Beste Donar-fans,

We gaan weer los!

Het Corona-virus was de laatste maanden vaak het enige onderwerp van gesprek, maar nu de strikte maatregelen stap voor stap versoepeld of zelf beëindigd worden is er meer ruimte voor andere onderwerpen en natuurlijk hoort daar voor ons ook bij het nieuws rond Donar. Wat is dan ook leuker dan met andere fans, waarvan je de meesten voor het laatst zag bij de thuiswedstrijd op 15 februari tegen Den Bosch, alle nieuwtjes en roddels door te nemen en daar je mening over te geven? Daarom organiseert de SV Donar een borrel op ons vaste plekje, Café Singelier.

Zoals bekend gelden er voor het bezoek aan een café nog steeds een aantal beperkingen waarvan de belangrijkste is de 1,5 meter-regel. In overleg met de eigenaar is het maximale aantal deelnemers dan ook helaas maar 25.

Dus kom langs na die maanden zonder basketbal, wij zorgen voor hapjes en “the drinks are on us”.

Motto: We gaan weer los!
Waar: Café Singelier, Coendersweg 44, Groningen.
https://goo.gl/maps/vbACoT3zCby
Wanneer: zaterdag 18 juli vanaf 15.00 uur

Aanmelden verplicht via evenementen@svdonar.nl Let op: vol=vol.


In augustus gaan we weer de barbecue organiseren, gelukkig is de ruimte die we daarvoor gebruiken zo groot dat iedereen die zich aanmeldt ook deel kan nemen. Omdat we een afspraak moeten maken met een speciale gast is de datum van de barbecue nog niet bekend, houd dus de mail en de site in de gaten.

Ik hoop dat we elkaar de 18e spreken,
tot Donar!

Namens het bestuur van de SV Donar,
Ate Harsta

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *