Word nu lid!

Busreis Brussel gaat door; verkoop Europese uitduels

door | Geen reacties

Fans van Donar die willen afreizen naar de Europese wedstrijden in Turkije of België kunnen van tevoren tickets reserveren. Onderstaand een overzicht van de werkwijze per uitduel.

Woensdag 30 oktober, 20.00 uur (lokale tijd, 18.00 uur in NL) in Izmir (Turkije): Pinar Karsiyaka – Donar
Supporters van Donar die de uitwedstrijd in Turkije willen bijwonen, kunnen zich melden per e-mail via uitwedstrijden@svdonar.nl. Vermeld daarin de namen van de personen die de wedstrijd willen bijwonen. Nadere instructies volgen dan per e-mail.

Woensdag 6 november, 21.15 uur in Charleroi (België): Spirou Charleroi – Donar
Losse tickets voor Donar-fans worden tot en met maandag 4 november om 12.00 uur voor €11 per stuk (excl. €0,60 betaalkosten per bestelling) online in de voorverkoop. Bestellen kan via: http://bit.ly/spirou2019

Woensdag 13 november, 20.30 uur in Brussel (België): Phoenix Brussels – Donar
Naar deze wedstrijd wordt door Supportersvereniging Donar een busreis georganiseerd op woensdag 13 november. De bus vertrekt op die woensdag om 13.30 uur vanaf MartiniPlaza en keert ’s nachts rond 2.30 uur terug in Groningen. Prijs voor busreis en ticket is €30 voor leden van SV Donar en €45 voor niet-leden (excl. €0,60 betaalkosten per bestelling). De verkoop loopt tot en met maandag 11 november om 12.00 uur bestellen via: http://bit.ly/brussel2019
NB
Donar-fans die op eigen gelegenheid willen afreizen naar Brussel, kunnen op de wedstrijddag tickets aanschaffen voor €18 per stuk.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *