Word nu lid!

Ticketverkoop uitduels finalereeks Zwolle

door Bas | Geen reacties

Donar speelt in de finale van de play-offs om het landskampioenschap tegen Landstede Basketbal uit Zwolle. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden op donderdag 23 en dinsdag 28 mei is sinds dinsdag al in volle gang. De ticketverkoop voor de uitwedstrijden op dinsdag 21 en zondag 26 mei is ook gestart.

Voor alle duels van Donar in Zwolle in deze serie zijn via onderstaande links losse tickets te koop (zitplaatsen en staanplaatsen) voor fans van Donar. Volwassenen betalen 15 euro en jeugd tot en met 15 jaar betaalt 8 euro. Er is uitsluitend onlineverkoop en op de wedstrijddagen blijven de kassa’s gesloten.
*Donar-vak, dinsdag 21 mei (19.30 uur): https://bit.ly/zwollelos1
*Donar-vak, zondag 26 mei (14.00 uur): https://bit.ly/zwollelos3

Busreizen
Naar elke uitwedstrijd in de play-offfinale rijdt er weer een bus. Op dinsdag 21 mei is de vertrektijd 17.00 uur bij MartiniPlaza. Op zondag 26 mei om 11.30 uur bij MartiniPlaza. Leden van SV Donar betalen 30 euro voor busreis inclusief toegangskaart. Niet-leden betalen 45 euro. Jeugd tot en met 17 jaar betaalt 20 euro. Bestellen is uitsluitend online mogelijk via de onderstaande links.
*Busreis Zwolle, dinsdag 21 mei (17.00 uur): https://bit.ly/zwollebus1
*Busreis Zwolle, zondag 26 mei (11.30 uur): https://bit.ly/zwollebus3

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.