Word nu lid!

Verkoop uitduels play-offs voor Donar-fans

door | 2 reacties

De verkoop voor Donar-fans voor de uitwedstrijden in de finale loopt via de e-ticketverkoop van Supportersvereniging Donar.

Verkoop Landstede-Donar (donderdag 26 mei, 20.00 uur)
De verkoop van 170 losse tickets (max. 4 per persoon) voor Landstede Basketbal-Donar voor Donar-fans start via de Supportersvereniging Donar op maandag 23 mei om 9.00 uur (op=op). Prijs is 10,70 euro voor volwassenen en 5,70 euro voor jeugd t/m 17 jaar (excl. 0,55 iDeal-kosten per bestelling).
LINK LOSSE KAARTEN: UITVERKOCHT

Bevestiging volgt per omgaande per e-mail. De tickets liggen vervolgens op vertoon van de bevestiging op donderdag 26 mei vanaf 18.30 uur klaar bij de speciale Donar-balie. Onder voorbehoud: Bij deze wedstrijd zullen Donar-fans in toegewezen vakken zowel op de bovenste als onderste ring plaatsnemen. Vriendelijk verzoek de aanwijzingen van de medewerkers ter plekke op te volgen.

BUSREIS
Elke uitwedstrijd in de finalereeks rijdt er een bus (50 personen) naar Zwolle. Op donderdag 26 mei om 17.15 uur verzamelen bij MartiniPlaza. Vertrek 17.25 uur. Tip-off is om 20.00 uur. Prijs voor de bus is 25 euro voor volwassenen en 15 euro voor jeugd t/m 17 jaar. Vertrek uit Zwolle is een halfuur na afloop van de wedstrijd. Terugkeer circa 23.30 uur bij MartiniPlaza.
LINK BUSKAARTEN: UITVERKOCHT

Overige uitwedstrijden finalereeks
De verkoop voor de mogelijke zevende wedstrijd van 29/5 start zaterdag 28 mei om 20.00 uur.

2 reacties

  1. Rieks –

   Dag Bas, even een vraag. Als ik een busarrangement neem, ben ik dan verplicht met de bus mee te gaan of mag ik ook op eigen gelegenheid?

  2. Jan Paul –

   Hoi Rieks,

   Je kan op dit moment vrij tickets kopen op de site van Landstede Basketbal.
   Kun je met eigen vervoer. Hopen op weer veel blauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *