Word nu lid!

Pre-play-off-borrel

door admin | Geen reacties

Het is weer zover! Op zondag 17 april is het weer tijd voor de pre-play-off-borrel. We gaan met elkaar toosten en proosten op de play-offs die Donar hopelijk dit seizoen kan afsluiten als landskampioen. Want daar gaan we natuurlijk voor! We willen straks op de Grote Markt staan om onze basketbalhelden toe te juichen. Maar voor dat het zover is gaan we gezellig met elkaar borrelen en ook terugkijken op een enerverende competitie waarin Donar het gewoon goed heeft gedaan.

Waar gaan we dan borrelen hoor ik jullie denken. Op zondag 17 april vanaf 15.00 uur kunnen we terecht bij café De Singelier in de Groninger wijk Helpman. Dit gezellige café is gevestigd aan de Coendersweg 44 en ligt op de hoek van de Helper Brink en de Coendersweg.

We kunnen alvast verklappen dat de eerste borrel op kosten van de supportersvereniging is. Daarna elke borrel op eigen kosten. We hopen dat er een aantal spelers van Donar aanwezig kunnen zijn om samen met ons terug te kijken op de competitie en vooruit te kijken op de play-offs. Deze gezellige pre-play-off-borrel begint zoals gezegd om 15.00 uur en zal tot ongeveer 19.00 uur duren. We maken er met elkaar een leuke en gezellige dag van dus meld je aan via evenementen@svdonar.nl!

Tot Donar!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.