Word nu lid!

Spelregelavond op dinsdagavond 15 maart

door Bas | Geen reacties

Waar: Springerzaal MartiniPlaza
Wanneer: Dinsdagavond 15 maart 2016
Hoe laat: inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

Basketbal kent veel spelregels en niet iedereen kent ze allemaal even goed. Lopen, second dribble, de schotklok en hoe zit dat nu precies met de 14 seconden regel? Scheidsrechters nemen tijdens een wedstrijd veel beslissingen die voor spelers en coaches (en fans) het verschil maken tussen winst en verlies. En dus is het belangrijk dat je weet hoe en waarom die beslissingen tot stand komen. De Businessclub van Donar organiseert daarom samen met de Supportersvereniging Donar een spelregelavond.

Wedstrijdcommissaris Erwin Hageman, scheidsrechter Antio Sinterniklaas, coach Erik Braal én Donar-boegbeeld Jason Dourisseau behandelen aan de hand van videovoorbeelden spelsituaties en beantwoorden vragen uit de zaal. Daar moet je als echte basketballiefhebber gewoon bij zijn!

Meld je aan!
Aanmelden kan en moet via info@svdonar.nl met als onderwerp ‘spelregelavond’. Graag aangeven met hoeveel personen je aanwezig zult zijn. De toegang bedraagt € 5,- p.p. Koffie en thee zijn inbegrepen. Bovendien ontvang je per persoon twee consumptiemuntjes!

Heb je nu al spelregelvragen? Stel ze alvast in de e-mail waarmee je je aanmeldt voor de spelregelavond. Dan komen ze zeker aan de beurt.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.