Word nu lid!

DonarHistorieDag 2016

door | Geen reacties

DonarHistorieDag 2016Donderdag 21 januari is het precies 65 jaar geleden dat afdeling Groningen van de NBB werd opgericht. Donar was een van de grondleggers hiervan en dus wordt 1951 gezien als het beginjaar van Donar Basketbal. Om dit 65-jarige bestaan te vieren organiseert het DonarMuseum, in samenwerking met de supportersvereniging, MartiniPlaza en de club, komende zaterdag (23 januari) weer de DonarHistorieDag!

Na de wedstrijd tegen Rotterdam is de ruimte achter de balkontribune ingericht als tentoonstellingsruimte, voor iedereen geopend. Hier kun je dan bijvoorbeeld oude tenues, wedstrijdballen, foto’s, de kampioensbekers en nog veel meer bekijken. Er zullen ook vele oud-spelers aanwezig zijn uit de afgelopen 65 jaar, dus dit is je kans om nog eens op de foto te gaan met Arend-Jan Julius of Rob de Bruin!

Heb je nog Donar-materiaal liggen? Of het nou een tenue is of een krantenartikel is, alles is voor het DonarMuseum van waarde! Neem dit gerust mee komende zaterdag, geef het af bij de stand van de SV of bij de mensen van het DonarMuseum.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *