Word nu lid!

Online kaartverkoop Aris-Donar (10/10) voor Donar-fans

door Bas | Geen reacties

De kaartverkoop voor de eerste drie thuisduels van Donar in de Dutch Basketball League is inmiddels gestart. Ook voor de uitwedstrijd tegen Aris van zaterdag 10 oktober (20.00 uur) kunnen nu online kaarten worden besteld. Prijs is 9 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd (inclusief 1 euro reserveringkosten).

De derby van het noorden wordt zaterdag 10 oktober in het Kalverdijkje gespeeld. Voor Donar-coach Erik Braal en speler Dexter Hope is het een weerzien met hun oude ploeg. Het duel begint om 20.00 uur.

In de afgelopen seizoenen werd zeer geregeld kaartverkoop voor Aris-Donar verzorgd bij de voorafgaande (thuis)wedstrijden van Donar in MartiniPlaza. Dit jaar is de aanloop naar de wedstrijd redelijk kort en daarom hebben we gekozen voor deze wedstrijd e-tickets te gaan verkopen. Prijs is 9 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd tot 16 jaar (inclusief 1 euro reserveringskosten).

Omwisselen
In uitstekend onderling overleg met Aris Leeuwarden hebben we afgestemd dat Donar-fans online hun e-ticket kunnen bestellen via onderstaande link. Op de wedstrijddag, zaterdag 10 oktober, dienen de e-tickets vanaf 18.45 uur in de foyer bij de vrijwilligers van Supportersvereniging Donar te worden omgewisseld voor de toegangskaarten.

De verkoop start per direct en loopt zolang de voorraad strekt tot uiterlijk zaterdag 10 oktober om 13.00 uur. Voor het aanschaffen van een e-ticket is een werkend e-mailadres en internetbankieren noodzakelijk. Betaling geschiedt namelijk uitsluitend via iDeal. Vragen kunnen gesteld worden via uitwedstrijden@svdonar.nl

LINK NAAR DE KAARTVERKOOP: https://secure.ticketunie.com/ires/bestel.aspx?trsid=408&vrnr=48571&eveh=305&coho=302

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.