Word nu lid!

Busreis Mons (België) op 10 november

door admin | Geen reacties

Op dinsdag 10 november speelt Donar de Europese wedstrijd tegen Mons (België). De Supportersvereniging biedt fans een unieke mogelijkheid om deze wedstrijd te bezoeken en organiseert bij voldoende animo een busreis (minimaal 25 supporters). Zowel leden als niet-leden kunnen zich aanmelden. Wij oriënteren ons op twee mogelijke scenario’s. Graag vernemen wij via evenementen@svdonar.nl welk scenario bij jou past en of je ook mee zou gaan als voor het andere scenario wordt gekozen. Ook horen we graag voor hoeveel fans we een stoel mogen reserveren. Je kunt je ook aanmelden bij de SV Donar-stand tijdens de open dag.

Scenario 1
De bus vertrekt ‘s ochtends om 8:30 uur en komt rond 13:30 uur aan in Mons. In Mons heeft een ieder de ruimte om de stad te verkennen, een hapje te eten en daarna uiteraard naar de wedstrijd te gaan. Na de wedstrijd rijdt de bus weer naar Groningen (geschatte aankomsttijd 3:00 uur). Richtprijs voor deze reis is € 45 voor leden van de SV en € 60 voor niet-leden*.

Scenario 2
De bus vertrekt om 12:30 uur en komt ruim voor de wedstrijd aan in Mons. In Mons zien we de wedstrijd en na de wedstrijd vertrekt de bus weer naar Groningen (geschatte aankomsttijd 3:00 uur). Richtprijs voor deze reis is € 40 voor leden van de SV en € 55 voor niet-leden*.

Aanmelden kan tot half oktober, eventuele vragen kunnen gesteld worden via evenementen@svdonar.nl!

Tot Donar,

Manon Nienhuis
SV Donar-groep Evenementen

*) de exacte prijs wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.