Word nu lid!

Kaartverkoop kwartfinale play-offs

door | Geen reacties

Donar en Aris Leeuwarden spelen komende week in de kwartfinales van de play-offs een best-of-three-serie met als inzet de halve finale tegen ZZ Leiden. De eerste wedstrijd is donderdag 23 april om 19.30 uur in MartiniPlaza. De tweede wedstrijd is op zaterdag 25 april om 20.00 uur in Het Kalverdijkje.

Donderdag 23 april, 19.30 uur

De kaartverkoop voor Donar-fans is inmiddels begonnen via de online verkoop op donar.nl. Prijzen zijn 15 euro voor volwassenen en 8 euro voor jeugd. Fans van Aris die de wedstrijd in Groningen willen bijwonen, kunnen zich wenden tot het Managementbureau van Aris.

Zaterdag 25 april, 20.00 uur

De kaartverkoop voor de wedstrijd Aris-Donar voor Donar-supporters verloopt op de gebruikelijke wijze in de play-offs. Tickets kunnen worden gereserveerd via uitwedstrijden@svdonar.nl. Er zijn 150 (van de 1.300) kaarten beschikbaar voor Donar-fans. De prijs is 10 euro per kaart. Gezien het beperkte aantal kaarten, is het noodzakelijk ALLE namen door te geven van de personen die gebruik zullen maken van de kaarten. Dit om mogelijke dubbelingen te voorkomen. Verder geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt en op=op!
Een bevestiging van bestelde kaarten volgt dinsdagavond 21 april per e-mail. De kaarten dienen vervolgens op donderdag 23 april tussen 18.30 uur en 19.15 uur afgehaald én betaald te worden bij de ledenstand van SV Donar in MartiniPlaza.

Dinsdag 28 april, 19.30 uur

Indien beide ploegen één van beide wedstrijden winnen, zal een derde wedstrijd op dinsdagavond 28 april de beslissing brengen. Indien een derde wedstrijd nodig is, start de verkoop voor het duel op zaterdagavond. Indien Donar de halve finale bereikt, start online meteen de verkoop voor het eerste thuisduel met Leiden in de halve finales (best-of-seven).

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *