Word nu lid!

Mededelingen

door | 2 reacties

De komende maand wordt een drukke – maar leuke – maand! Zie hieronder een overzicht van wat er de komende tijd staat te gebeuren.

Donderdag 13 november

Aanstaande donderdag, voor de wedstrijd tegen Leiden, zal bij de stand van de supportersvereniging een intekenlijst liggen voor het kampioensboek GasTerra Flames 2013-2014. De oplage is beperkt dus wees er snel bij!

Dinsdag 18 november

Volgende week dinsdag is de jaarlijkste Algemene Ledenvergadering in de Euroborg. Deze begint om 19:30, vanaf 19:00 is de inloop.

Donderdag 20 november & Zaterdag 22 november

Voorafgaand aan deze wedstrijden zal het bij de stand van de SV mogelijk zijn om kaartjes te kopen voor de uitwedstrijd tegen Leeuwarden van dinsdag 16 december in Leeuwarden. Kaartjes kosten slechts 4 euro voor SV-leden, maximaal 1 kaart per lid!

Zondag 23 november

De supportersvereniging organiseert op 23 november een informele borrel voor SV-leden, van 15:00 tot 19:00 in Café Singelier, Coendersweg 44 (Helpman). Aanmelden kan via info@svdonar.nl of bij de stand van de SV tijdens de komende thuiswedstrijden.

2 reacties

  1. Henk van Bergen –

   Komt er nog een agenda voor 18 november?
   en het kan aan mij liggen, maar ik heb ook geen verslag gezien van de vergadering van 7 november 2013.
   Kan ik bovenstaande items nog verwachten?
   Bedankt alvast.

   Groet en tot Donar

   Henk

  2. Bas Kammenga –

   Beste Henk,

   Agenda wordt inderdaad z.s.m. rondgestuurd en gepubliceerd. In de e-mail staat vervolgens ook de mogelijkheid de stukken op te vragen bij onze secretaris.

   Hiermee hoop ik je voldoende te hebben ge-informeerd.

   Donar-groet en tot donderdag,
   SV Donar – Bas Kammenga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *