Word nu lid!

Overleg tussen besturen SV Donar en Donar

door | Geen reacties

Op zondagochtend 24 augustus was het weer zover, een overleg tussen de besturen van SV Donar en Donar. Het SV Donar-bestuur was compleet en het club-Donar-bestuur was op Martin de Vries na compleet, hij had de leuke taak om coach Ivica Skelin op te halen van het vliegveld.

SV Donar heeft voor het overleg aan de achterban gevraagd of er nog zaken waren die wij konden meenemen in dit overleg.

Een aantal mensen heeft daarop gereageerd en naast onze eigen vragen hebben we ook deze vragen meegenomen naar het overleg.

We zijn begonnen met de stand van zaken van het bestuur Donar:

  • Op dit moment is het bestuur Donar uiteraard druk bezig met het vinden van een hoofd- en/of shirtsponsor. Helaas hebben deze inspanningen nog niet geleid tot de begeerde hoofd- en/of shirtsponsor. Wel zijn er nieuwe (kleinere) sponsoren bijgekomen waar we uiteraard erg blij mee zijn.
  • Het bestuur Donar geeft aan dat financieel de zaken op orde zijn, inmiddels hebben ze op de clubsite een begroting afgegeven.
  • De zoektocht naar een nieuwe voorzitter is nog gaande.
  • Volgens het bestuur Donar is de communicatie naar de achterban is niet optimaal geweest, dit heeft verschillende oorzaken maar het heeft een hoge prioriteit om dit op te lossen.

Als SV Donar kregen we vanuit de achterban een aantal vragen/opmerkingen over de eerste training en we zijn blij dat een aantal zaken veranderd zijn door het bestuur Donar, zo is de aanvangstijd 18.30 geworden en het verlaten van de training door BBC-leden om hun eigen programma te volgen gebeurd om 20.00 wanneer de training is afgelopen. Het bestuur gaat informeren op de sportbar geopend kan worden maar voorwaarde is dat dit uiteraard geen extra geld mag kosten.

Het aanvragen cq veranderen van seizoenskaarten is in een aantal gevallen niet soepel verlopen, het managementbureau is druk bezig om deze zaken op te lossen. SV Donar heeft aangegeven graag te willen samenwerken om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Een aantal bij ons bekende problemen zijn inmiddels opgelost en aan een ander aantal wordt nog gewerkt.

Tijdens de opendag op 21 september zal er een forum zijn met de volgende personen om vragen te stellen: Gert Kiel (interimvoorzitter Donar), Bert Nienhuis (voorzitter SV Donar), Martin de Vries (bestuurslid Donar),  Ivica Skelin (coach Donar) en Leon Bosgra (BBC).

Als SV Donar willen wij iedereen die het forum wil bezoeken en eventueel vragen wil stellen, oproepen om dit op een respectvolle wijze te doen! Sport is emotie, maar het forum is een plek om vragen kritisch doch genuanceerd te stellen.

Er is ook over een aantal andere zaken gesproken en zodra hierover duidelijke afspraken zijn gemaakt dan zullen wij dit uiteraard kenbaar maken via onze website.

Bestuur SV Donar

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *