Word nu lid!

Inschrijving kampioensshirt

door admin | 2 reacties

Donar staat op matchpoint! Dat betekent dat het team nog twee kansen heeft om één wedstrijd te winnen. Aanstaande dinsdag, precies 10 jaar na de uitoverwinning van MPC Capitals in Den Bosch waarmee het tweede kampioenschap een feit werd, speelt Donar de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Wordt in Den Bosch gewonnen, dan zijn we kampioen! Verliezen we, dan wordt volgend weekend thuis de allesbeslissende zevende wedstrijd gespeeld.

De supportersvereniging heeft er alle vertrouwen in dat de winst van vandaag niet de laatste winst van het seizoen was en is daarom druk bezig geweest met het ontwerpen van een kampioensshirt. Heb jij er ook vertrouwen in dat Donar kampioen wordt? Dan kun je alvast zo’n prachtig t-shirt bestellen voor slechts € 12,50! Het shirt ziet er ongeveer zo uit (dit is een voorbeeld. Kleur van het shirt en grootte van de opdruk kunnen iets verschillen van de werkelijkheid. Klik op de afbeelding om deze te vergroten):

Kampioensshirt

Wil je zo’n shirt bestellen? Mail dan voor dinsdag 9:00 naar merchandise@svdonar.nl o.v.v. je naam en gewenste maat. Beschikbare maten zijn M, L, XL en XXL. Wij gaan ons uiterste best doen om de shirts mee te nemen in de bus naar Den Bosch zodat je er meteen gebruik van kunt maken als het zover is! Graag gepast betalen! Bestellen van een t-shirt verplicht tot afname.

Na dinsdag 9:00 besteld? Geen probleem! Je komt dan op een lijst te staan, zodat je in ieder geval zeker bent van een t-shirt en deze op een later moment kunt afhalen.

2 reacties

  1. e consten –

   xlkan ook in de hal

  2. Manfred –

   Graag 2 maal XL
   valt neem ik normaal uit

   Groetjes,

   Manfred & Yvonne
   Allebei in de bus morgen :D:D:D:D:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.