Word nu lid!

Verhelderend gesprek met bestuur GasTerra Flames

door Bas | Geen reacties

Afgelopen donderdag heeft het bestuur van Supportersvereniging Donar een goed en verhelderend gesprek gevoerd met de drie bestuursleden van GasTerra Flames. Daarin heeft het bestuur van GasTerra Flames een toelichting gegeven op de ontstane situatie na het vertrek van bestuursleden Haerkens en Smilde.

Tevens zijn nieuwe werkafspraken gemaakt voor de korte termijn en zijn daarnaast over en weer diverse frustraties uit het verleden naar elkaar uitgesproken en is er een streep gezet onder de zaken die in het afgelopen halfjaar tussen het bestuur van GasTerra Flames en SV Donar hebben gespeeld. Daarbij moet worden opgemerkt dat de alle lopende zaken tussen het managementbureau van GasTerra Flames en het bestuur van SV Donar ook de afgelopen maanden over en weer prima zijn afgewikkeld.

Na het gesprek heeft het bestuur van SV Donar het volste vertrouwen in een hernieuwde samenwerking met bestuur van GasTerra Flames. Bestaande dossiers aangaande supporterszaken worden opnieuw geopend. Ook zal SV Donar binnenkort enkele adviezen uitbrengen aan het clubbestuur. Deze hebben onder meer betrekking op de lange termijn en de continuïteit van de club.

Geen reacties