Word nu lid!

Kaartverkoop Europese wedstrijden Donar

door | Geen reacties

Op dinsdagen 26 november, 10 en 17 december speelt GasTerra Flames thuiswedstrijden tegen achtereenvolgens KTP Basket (Finland), Okapi Aalstar (België) en Pallacanestro Reggiana (Italië). Volwassen kunnen tot en met 3 november voor 25 euro per stoel reserveren via http://bit.ly/donar2013. Jeugd tot en met 16 jaar betaalt slechts 10 euro.

Busreis
Op dinsdag 12 november begint het toernooi om de EuroChallenge in België. Om 20.30 uur is de tip-off in het uitduel met Okapi Aalstar. Bij voldoende belangstelling zal naar deze wedstrijd een busreis worden gehouden. Vertrek is om 13.30 uur vanaf MartiniPlaza en de prijs is 55 euro per persoon. Interesse? Mail dan naar uitwedstrijden@svdonar.nl.
Losse kaarten voor het duel worden op de wedstrijddag verkocht aan de kassa’s voor 16 euro per stuk.

Uitduels
Op 19 november speelt GasTerra Flames de uitwedstrijd tegen Pallacanestro Reggiana (Italië). Het duel begint om 20.30 uur. Kaarten zijn bij de hal verkrijgbaar vanaf 20 euro. Twee weken later, op dinsdag 3 december is de uitwedstrijd bij KTP Basket in Kotka. De ploeg gaat in het Europese toernooi als Team TEHO Sport door het leven. Het duel met Donar begint om 18.30 uur. Kaarten zijn ook hier op de wedstrijddag verkrijgbaar voor 15 euro of 20 euro.

Meer info
Reisbureau Arcos Travel aan de Westersingel in Groningen is graag bereid een arrangement samen te stellen voor één van de bovenstaande uitwedstrijden. Mail naar arcostravel@planet.nl voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie over de FIBA EuroChallenge op de nieuwe website:
http://www.fibaeurope.com/eurochallenge/

Geen reacties