Word nu lid!

Win een gratis seizoenkaart!

door admin | Geen reacties

Begin april zijn de prijzen van de seizoenkaarten voor het komende seizoen van GasTerra Flames bekend gemaakt. Ook de supportersvereniging Donar heeft de contributie voor het komend seizoen vastgesteld. Net zoals vorig seizoen is het mogelijk om een gratis seizoenkaart te winnen bij de supportersvereniging. Hieronder lees je alles over de prijzen van de seizoenkaart, de contributie en hoe je kans kan maken op een gratis seizoenkaart.

Prijzen seizoenkaart GasTerra Flames

De prijzen voor het seizoen 2013-2014 zijn gelijk aan die van het huidige seizoen.

Prijs seizoenkaart Prijs bij verlenging voor 18 mei 2013
Volwassenen € 180,00 € 170,00
Studenten € 137,50 € 130,00
Jeugd 5 t/m 16 jaar €   80,00 €   75,00

Alle seizoenkaarthouders krijgen of hebben reeds een brief ontvangen van GasTerra Flames over de verlenging van zijn of haar seizoenkaart. Hierin staat alle informatie over de verlenging.

Mocht je deze brief bij de start van de play-offs nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met GasTerra Flames. Het kan soms gebeuren dat een brief niet wordt bezorgd.

Op http://www.gasterraflames.nl/flames-info/contact staan alle contactgegevens van GasTerra Flames.

Uitleg korting 5% op seizoenkaart

Op de site van GasTerra Flames staat de volgende tekst:
Leden van de Supportersvereniging Donar kunnen 5% korting op een seizoenkaart ontvangen.
Net als vorig seizoen wordt de korting echter niet verrekend bij de betaling van de seizoenkaart, maar bij de betaling van de contributie van de Supportersvereniging Donar.

In het seizoen 2009-2010 kreeg iedereen die lid was van de supportersvereniging een korting van 10 euro op zijn seizoenkaart van Donar.
Na dit seizoen heeft de supportersvereniging besloten de contributie te verlagen van respectievelijk 25 en 40 euro naar de huidige contributieprijzen.
Met Donar is afgesproken dat de supportersvereniging voor ieder lid met een seizoenkaart 5% van de betaalde prijs ontvangt.
Hierdoor zijn de prijzen voor fans van Donar die geen seizoenkaart hebben aantrekkelijker. Wij zijn er als supportersvereniging niet alleen voor seizoenkaarthouders, maar voor iedereen die Donar fan is.

Prijzen contributie SV Donar

Het bestuur van de supportersvereniging Donar heeft ook dit jaar besloten de contributie niet te verhogen. Voor het derde jaar op rij zijn de prijzen voor een lidmaatschap als volgt:

Contributie
Volwassenen € 15,00
Tweede volwassene op zelfde adres € 10,00
Studenten € 10,00
Jeugdlid (geboren vanaf 1-10-1996) €   5,00

Per adres is er een maximale contributie van € 30,00

Voor meer informatie over je lidmaatschap kijk op http://svdonar.nl/lidmaatschap/ of scan de QR-code op je ledenpas.

Win een gratis seizoenkaart

Traditiegetrouw verloot de supportersvereniging onder alle vroege betalers van hun contributie een seizoenkaart.
Om kans te maken  op deze gratis seizoenkaart moet je het volgende doen.
–       Betaal je contributie voor 24 juni 2013; of
–       Geef de supportersvereniging een machtiging om de contributie te innen; of
–       Ben je nog geen lid, word dan nu lid en maak ook kans.

Op 1 mei hebben alle leden van de supportersvereniging een mail met hierin de contributie voor het komende seizoen. Hierin staat ook de manier waarop je de contributie kan voldoen.

Alle leden die een automatische machtiging hebben afgegeven krijgen hiervan een mail, hierin staat ook wanneer de contributie zal worden afgeschreven. Deze leden hoeven niets te doen en dingen automatisch mee voor de gratis seizoenkaart.

Iedereen die nog geen lid is van de supportersvereniging kan play-offs lid worden. Voor een bedrag van € 5 zijn ze lid voor het seizoen 2012-2013. Je kan dan aanwezig zijn bij de afsluitende barbecue. Naast deze € 5 euro moet ook de contributie worden voldaan voor het seizoen 2013-2014. Na betaling van deze contributie ding je mee voor een gratis seizoenkaart.

De prijswinnaar zal in september worden geloot uit alle vroege betalers.

Wij hopen de gelukkige winnaar zijn of haar prijs bij de Open Dag te overhandigen.

Geen reacties