Word nu lid!

Risicowedstrijd

door admin | Geen reacties

En dan is het zo ver. Donderdag 14 februari, Valentijnsdag. GTF had de actie bedacht om met je vlam naar de Flames te komen. Risico 1. Is het slim om als doorgewinterde fan met je vlam naar de Flames te gaan, ziet ze ineens hoe je je geeft aan je tweede liefde. Maar goed, mijn vlam thuislatend, dan toch maar in de auto naar Stad. Risico 2. Code oranje, voor wat betreft het weer, was afgegeven via de radio, dus maar op tijd weg en niet te hard rijden. In een sneeuwstorm die we in jaren niet gezien hebben kwam ik bij Plaza aan. Helemaal klaar voor de game. Samen met een vriend naar binnen. Risico 3. Den Bosch vanavond de tegenstander, altijd een spannend event. Samen met ons vonden, ondanks het weer, 3200 medestanders het een goed idee Donar aan te moedigen. Risico 4. Er waren ook vijf mensen uit Den Bosch in het uitvak.

Na een geweldig nieuwe shawl, met de tekst DONAR Groningen, te hebben aangeschaft, waren we er helemaal klaar voor. Met een colaatje in de hand naar onze zitplaatsen. Risico 5. De vuurtonnen werden klaargezet en nadat de tegenstanders, in het donker, werden voorgesteld ging de zaal los. Onze helden betraden de heilige vloer in de enige basketbaltempel van Nederland! Eén voor één werden ze hartstochtelijk aangemoedigd. En nadat de rook was opgetrokken begon de topper. Risico 6. Ook hierbinnen werd door ons code oranje uitgeroepen. Een paar mannen die er voor hadden gezorgd dat, mede door hen, we de game in Leeuwarden hebben verloren, liepen ook vanavond in Plaza rond.

Over de eerste helft kan ik kort zijn. Onze helden nog niet wakker en de Bosse spelers, al even wakker, maar heel wat scherper, stonden met rust met 32-38 voor. Goed, een nieuwe cola gehaald en daarna de start van Q3. Risico 7. Een afdroogpartij. Helaas voor Den Bosch dachten Jansen en Kingma daar toch anders over. Al in Q3 wisten die in het rood geklede mannen even niet wat hen gebeurde. Eind Q3 stond de stand 55-58 op het geweldig mooie bord in onze hal. Risico 8. Al eerder genoemd onder risico 6, gingen de bemoeials in het oranje een bepalende rol spelen. Dankzij twee domme fouten aan onze kant en veel fouten door de oranje heren konden de Bosse mannen met de winst naar huis. Eindstand 75-83.

Risico 9. De bond zal wel niets doen aan de slechte refs, maar daar zullen wij aan moeten wennen. Ik las op de social-media dat ze zelfs een T uitgedeeld hebben aan het publiek. Goed bezig mannen!

Zo zien jullie maar, Donar thuis: altijd een risicovolle aangelegenheid. Maar ik blijf komen, ook al zullen jullie het zaterdag zonder mij moeten doen, dan ga ik een ander risico aan.

 

Groet,

Uw ReRo

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.