Word nu lid!

Groninger Basketballweek

door | Geen reacties

Het leven van een SV-fotograaf gaat niet over rozen… ’s avonds foto’s maken tijdens de Groninger Basketballweek, dan thuis de honderden foto’s overzetten naar de pc, ’s ochtends de foto’s uitzoeken en een selectie maken, uploaden, en dan weer door naar de volgende dag van de GBW. En dan moet er tussendoor ook nog gegeten en geslapen worden!

Daarom hier geen wedstrijdverslagen, die zijn te vinden op de site van de GBW. Daar zijn ook videoverslagen, interviews en wedstrijdstatistieken te vinden.

Wel kunnen we even melden dat Nate Rohnert gisteren in de wedstrijd tegen Egypte zijn eerste minuten heeft gemaakt. Met 13 punten en 9 assists werd hij uitgeroepen tot “man of the match”. Coach Ivica Skelin heeft nog geen werkvergunning dus werd officieel vervangen door Anjo Mekel, coach van het  onder-20-team. Onofficieel zat hij op de achtergrond, naast de geblesseerde Michael “Wookie” Kingma, aanwijzingen te geven.

Foto’s van de GBW zijn o.a. te vinden op de volgende sites:

Voor vandaag staat allereerst de wedstrijd tussen oud-internationals/oud-Donar en Groene Uilen op het programma. Daarin zullen Nitzan Hadash (speelde voor Donar van 1997 tot 2002) en Patrick Faydherbe (1995-1998) het opnemen tegen Erik Schuur (1998-2003), Sander de Roos (2008-2012), Mark-Peter Hof (2008-2011) en Daan Wiersum (2010-2011), onder leiding van Hans Nieboer (1999-2002). Daarna zal GasTerra Flames spelen tegen KK Bosna. De avond wordt afgesloten door Santa Barbara Breakers (met oud-Donarcoach Jim Parks) en Al Riyadi.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *