Word nu lid!

Bowling with the Flames

door admin | Geen reacties

Het eerste evenement zit er weer op: gisteren werd er gebowld met een aantal supporters en spelers van Donar. Om half acht verzamelden zich de eerste mensen bij Euro Kartracing & Bowling vlakbij Kardinge. Langzaamaan kwamen meer mensen binnen en kwamen ook de spelers aan. De meeste spelers stelden zich even voor aan de supporters of maakten even een praatje.

Om acht uur begon het toernooi. Elk van de zes teams bestond uit twee spelers en vier supporters. De avond begon meteen goed toen Michael Kingma in zijn eerste beurt meteen een strike gooide. Dit in tegenstelling tot Jason Dourisseau, die in de eerste beurt 0 punten haalde maar wel ontzettend hard gooide.

Nadat elk team een volledige ronde van 10 beurten had gespeeld werd de tussenstand bepaald. De teams werden opnieuw ingedeeld, de zes spelers met de meeste punten in de eerste ronde bij elkaar, dan de volgende zes spelers, enz.  In het “kampioensteam” zaten (op volgorde) de spelers Michael Kingma en Ties Theeuwkens, aangevuld met fans  Michel Belga, Steven Kammenga, Martin de Vries (nummer 10 toevallig op baan 10!) en Sander de Jong.
Opnieuw werd een ronde van 10 beurten gespeeld, waarna de scores uit beide ronden bij elkaar werden opgeteld. De hoogste totaalscore bepaalde de uiteindelijke winnaar. Bij de spelers werd dit Ties Theeuwkens (na de eerste ronde nog 27 punten achterstand op Michael Kingma, uiteindelijk met 9 punten gewonnen), bij de supporters was Steven Kammenga de winnaar (met 24 punten voorsprong op de nummer 2, Michel Belga). Yvonne Steeman was winnares van de poedelprijs.

Al met al was het een zeer geslaagd evenement. Op naar evenement nummer 2: de SV on tour!

 Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Kareltje:

[nggallery id=1]

Geen reacties