Word nu lid!

Nieuwsbrief 19 oktober 2012: Met volle kracht vooruit

door admin | Geen reacties

Beste leden,

Het seizoen is voor GasTerra Flames prima begonnen met de terugkeer van de Open Dag en zeges op Weert en nieuwkomer BC Apollo. Na de thuiswedstrijd van morgenavond tegen Rotterdam wordt het duel van aanstaande donderdag 25 oktober tegen ZZ Leiden de eerste grote test. Het is immers één van de andere drie ploegen die nog ongeslagen zijn in de Dutch Basketball League.

Na een rustige zomer heeft het bestuur van Supportersvereniging Donar weer volop positieve energie en zullen we er dit seizoen samen met de leden weer een prachtseizoen van maken. De planning voor het gehele seizoen staat alweer op de website www.svdonar.nl en binnenkort zijn de eerste activiteiten alweer gepland. Op zaterdag 3 november zullen we per bus afreizen naar het prachtige Den Helder. Anderhalve week later staat de Algemene Leden Vergadering gepland. Ditmaal in Euroborg.

ALV
Op woensdag 14 november wordt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van SV Donar gehouden. Plaats van handeling is dit seizoen de Vastgoedlounge in Euroborg. Vanaf 19.00 uur kunnen de leden zich melden bij de hoofdingang van het stadion, vlak naast de Fanshop. De ALV begint om 19.30 uur.

Leden zijn van harte uitgenodigd op woensdag 14 november de ALV bij te wonen en samen met het bestuur terug te blikken op het roerige seizoen 2011-2012 en vooruit te kijken naar de nabije toekomst. Aanmelden is niet nodig.

BUSREIZEN
SV Donar organiseert ook dit seizoen weer busreizen naar diverse uitduels in de competitie. Op zaterdag 3 november zal er een bus afreizen naar Den Helder, dat is teruggekeerd op het hoogste niveau. Vertrektijd is 16.00 uur bij MartiniPlaza. Kosten voor volwassen leden zijn 35 euro voor busreis en toegangskaarten. Kinderen betalen 30 euro. Niet-leden betalen 5 euro meer. Aanmelden is eenvoudig via uitwedstrijden@svdonar.nl. Vermeld de namen van alle deelnemers en zo mogelijk de lidnummers.

Ook zaterdag 1 december kan alvast in de agenda worden genoteerd. Op die dag staat de tweede busreis van het seizoen gepland. Leiden is dan de bestemming. De Vijf Mei Hal de afgelopen jaren een favoriete plek van bestemming voor de fans van GasTerra Flames.

BEKER
ZZ Leiden is een ploeg die het hele seizoen weer op het pad van GasTerra Flames zal komen. In het bekertoernooi komt de ploeg op 11 december op bezoek in MartiniPlaza. Inzet is een plek in de dubbele ontmoeting in de kwartfinale tegen de winnaar van Den Helder-Rotterdam. Afgelopen seizoen miste GasTerra Flames de Final Four nog op een haar na, door een nederlaag tegen Weert. Seizoenkaarthouders hebben dinsdag 11 december vrij toegang in MartiniPlaza.

VRAGEN?
Elke thuiswedstrijd op zaterdag of zondag zal vanaf een uur voor aanvang de  ledenstand van SV Donar is de zijfoyer geopend zijn. Daar kan iedereen terecht voor het stellen van vragen of het bestellen van merchandising.

Geen reacties