Word nu lid!

200 leden dingen mee naar gratis seizoenkaart GasTerra Flames

door admin | Geen reacties

Afgelopen zondag heeft de SV Donar zijn verenigingsjaar afgesloten met de traditionele barbecue. Ondanks het slechte weer waren toch meer dan 60 leden aanwezig om het jaar nog eens door te namen en voor uit te kijken op het komende seizoen. De avond was zeer geslaagd en het bleef nog lang onrustig in buurt- en speeltuinvereniging F.E.O. aan de Gorechtkade.

Met de barbecue eindigde ook de actie om mee te dingen naar een gratis seizoenkaart voor GasTerra Flames. Na alle betalingen (tot en met 26 juni) en afgegeven incasso’s te hebben geïnventariseerd zijn er exact 200 leden die kans maken op deze mooie prijs. Dit is iets meer dan 50% van ons ledenbestand.

Hoe nu verder?

Begin augustus zal de incasso van de contributie plaatsvinden. Alle geslaagde incasso’s dingen mee voor de gratis seizoenkaart. Wij gaan er vanuit dat alle incasso’s slagen. Mocht dit niet het geval zijn dan zal contact worden opgenomen met deze leden. Deze krijgen de kans om alsnog de contributie over te maken en dingen dan alsnog mee naar de prijs.
Eind augustus zal de winnaar worden getrokken uit alle mensen die voor 26 juni hebben betaald en alle geslaagde incasso’s.
Vervolgens zal begin september contact worden gezocht met de winnaar. Indien dit lid reeds een seizoenkaart heeft aangeschaft zal het bedrag wat hij/zij betaald heeft worden terugbetaald. Indien het lid geen seizoenkaart heeft zal contact op worden genomen met GasTerra Flames om samen met dit lid een plek in Martiniplaza te regelen.
Op de Open Dag van GasTerra Flames op 29 september zal de prijs officieel worden uitgereikt aan het winnende lid.

Ter info:
Iedereen moet zelf zijn/haar seizoenkaart verlengen bij GasTerra Flames. De betaling van de seizoenkaart moet eerst door het lid worden voorgeschoten en zal indien hij/zij de winnaar is worden terugbetaald.

Geen reacties