Word nu lid!

Barbecue & Supporterstoernooi

door | Geen reacties

Aanmelden barbecue op 24 juni

Op zondag 24 juni vindt de afsluiting van ons verenigingsjaar plaats in buurt- en speeltuinvereniging F.E.O. in de Oosterparkwijk in Groningen. Van 15.00 uur tot 20.00 uur wordt een afsluitende barbecue gehouden die voor alle leden van de vereniging vrij toegankelijk is. Vanaf 15.00 uur zijn alle leden van harte welkom. Rond 17.30 uur zal de barbecue worden ontstoken.

Om te kunnen inschatten hoeveel etenswaren we moeten inkopen, vragen we alle leden zich aan te melden via e-mail op evenementen@svdonar.nl. Vermeld daarin de namen en lidnummers van alle deelnemers aan de barbecue en tevens de eventuele dieetwensen. Wij hopen op een massale opkomst!

Supporterstoernooi Nijmegen op 16 juni

Over twee weken, op zaterdag 16 juni, vindt het jaarlijkse supporterstoernooi van Magixx13 plaats. In De Horstacker in Nijmegen is Donar daar traditioneel één van de deelnemers. Twee teams zullen hun opwachting maken. Deelnemers aan het toernooi zijn reeds geïnformeerd per e-mail.

Het recept is bekend: opstappen bij MartiniPlaza (7.30 uur), in Friesland het team van Aris oppikken, een gezamenlijk ontbijt in de buurt van Apeldoorn, aanwezigheid bij het toernooi, gebruik van het dinerbuffet, feesten op de afterparty en rond 21.00 uur terug met de bus. De verwachting is rond 23.00 uur terug te zijn in Groningen.

De kosten voor dit hele feest zijn 40 euro per persoon en 20 euro voor kinderen. Betaling in de bus. Fans die mee willen, kunnen zich bij Martijn Ottens opgeven via donarsupporters@hotmail.com.

Geen reacties