Word nu lid!

Informatie Lidmaatschap contributie seizoen 2012-2013

door admin | Geen reacties

Op 15 april stond er op de website van SV Donar het onderstaande bericht.
Hierop is een wijziging gekomen wegens een onjuistheid in de datum genoemd in dit bericht.
Begin juni krijgt iedereen bericht over het verlengen van zijn of haar lidmaatschap. Tevens zal worden aangegeven of er een automatische incasso is afgegeven voor het innen van de contributie.

De eerder genoemde datum van 1 juli zou voor een aantal mensen tot gevolg kunnen hebben dat zij niet in aanmerking komen om mee te doen in de loterij voor de gratis seizoenskaart voor het komende seizoen.

Wij willen iedereen erop wijzen dat je zelf je seizoenskaart moet verlengen bij GasTerra Flames. Voor het begin van het seizoen zal een winnaar bekend worden gemaakt. Hiermee zal contact worden opgenomen en deze persoon krijgt het betaalde bedrag van de seizoenskaart gestort op zijn of haar bankrekening.

Mochten er nog vragen zijn stuur dan een mail naar : penningmeester@svdonar.nl

Hieronder de correctie op het nieuwsbericht van 15 april:

Prijzen contributie 2012-2013 en verloting gratis seizoenskaart

Vanaf de eerste wedstrijd in de play-offs  is het niet meer mogelijk om alleen lid te worden voor het huidige seizoen. Net zoals vorig seizoen kan er een Play-offs-lidmaatschap worden afgesloten in combinatie met een lidmaatschap voor het komende seizoen. Dit lidmaatschap is bedoeld voor iedereen die nog geen lid is van de supportersvereniging.
De kosten voor het play-offs-lidmaatschap zijn 5 euro. Hiervoor kan je naar alle evenementen die door de SV nog worden georganiseerd. Je hebt met een play-offs-lidmaatschap geen voorrang op kaarten voor uitwedstrijden in de play-offs. Naast de 5 euro voor het play-offs-lidmaatschap betaal je tevens het lidmaatschapsgeld voor  het seizoen 2012-2013. De kosten voor het lidmaatschap zijn gelijk gebleven aan die van dit seizoen (5 euro voor jeugdlid, 10 euro voor student, 15 euro voor volwassen lid, 25 euro voor 2 volwassen leden op een adres, maximale contributie is 30 euro per adres)

Verloting gratis seizoenkaart

Iedereen die voor 25 juni zijn contributie voor het seizoen 2012-2013 betaalt maakt kans op een gratis seizoenkaart. Dit geld voor de huidige leden alsmede voor leden die in de play-offs lid worden van de SV Donar. Alle leden die een automatisch incasso hebben afgegeven voor het innen van de contributie dingen automatisch mee voor de gratis seizoenkaart. Hiervoor hoeven zij niets te doen. Alle leden krijgen begin juni een verzoek tot het betalen van de contributie of een herinnering dat zij reeds een automatische incasso hebben afgegeven.
De verloting vind voorafgaand op het nieuwe seizoen plaats. Dit wegens het innen van de automatische incasso’s. Iedereen dient zelf een seizoenkaart te kopen bij GasTerra Flames en  krijgt, indien hij of zij wint, het geld dat zij hiervoor hebben betaald teruggestort op hun rekening.

Geen reacties