Word nu lid!

13 mei: alles of niets

door admin | Geen reacties

Aan alle supporters van GasTerra Flames-Donar: zondag 13 mei 2012 om 15 uur start de Alles-of-Niets-wedstrijd tegen Den Bosch. Hierbij vragen wij iedereen om in het Donarblauw naar de wedstrijd te komen. Laat zien dat je achter Donar staat.

Het sfeerteam zal op maximale sterkte aanwezig zijn. Heb jij ook nog een trommel of ander instrument neem die morgen mee en kom het sfeerteam versterken. Wij gaan de sfeer verhogen door weer vlaggen in de zaal te plaatsen. Gebruik deze bij opkomst en als je behoefte voelt bij mooie sfeer- en/of spelmomenten.

Ook gaan we morgen een erehaag vormen voor onze spelers bij de uitgang van de kleedkamer. Dit is bij de trap in het sportcafe om ongeveer 45min voor aanvang van de wedstrijd. Kom  hier in grote getale naar toe.

Wij hopen dat iedereen zoveel mogelijk mee gaat doen met de spreekkoren waardoor het team van Hakim de maximale ondersteuning krijgt. Het wordt gewaardeerd  zoals je kunt lezen in het bericht van Hakim op de GTF-site.

De supportersvereniging Donar zal zich op een positieve manier inzetten voor een grandioze overwinning op Den Bosch. Wij hopen, door ons zo te laten zien, de Den Bosch-supporters een beetje fatsoen te kunnen bijbrengen waardoor ze dan zelf mogelijk ook eens gaan nadenken of die idiote sfeeracties, die altijd maar weer tot doel hebben de tegenstander te pesten, in het vervolg (volgend seizoen) achterwege blijven.

Als je morgen mee wilt helpen bij het plaatsen en weer opruimen van de vlaggen dan ben je van harte welkom. Met de steun van iedere supporter wordt het morgen een prachtig happening.

Het bestuur van de SV wenst alle Donar-supporters een historische wedstrijd toe.

Geen reacties