Word nu lid!

Verkoop uitduel(s) met Den Bosch

door | Geen reacties

GasTerra Flames heeft dinsdagavond de halve finales van de play-offs bereikt en speelt daarin een best-of-five serie tegen Den Bosch. De verkoop voor de thuisduels verloopt via de website van GasTerra Flames www.gasterraflames.nl. Het reserveren van kaarten voor de uitduels verloopt in de play-offs via www.svdonar.nl.

Op zondag 6 mei wordt de eerste uitwedstrijd gespeeld in De Maaspoort. Het duel begint om 20.45 uur. Kaarten voor dit duel kosten 12,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd tot en met 14 jaar. Deze zijn te reserveren door een e-mail te sturen aan uitwedstrijden@svdonar.nl. Voor fans van GasTerra Flames zijn maximaal 150 kaarten te reserveren tot uiterlijk zaterdag 5 mei om 11.00 uur. Aanvragen worden op volgorde van binnenkort behandeld. Vermeld in de e-mail duidelijk de naam, het aantal kaarten en eventueel het lidnummer van SV Donar. Na ontvangst van een bevestiging kunnen de kaarten zondag 6 mei vanaf 19.15 uur worden afgerekend bij de kassa in Den Bosch.

Busreis op 10 mei
Een mogelijke tweede uitwedstrijd wordt gespeeld op donderdag 10 mei om 20.00 uur in De Maaspoort. De inschrijving voor deze wedstrijd start maandag 7 mei via www.svdonar.nl. Indien minimaal 30 personen zich aanmelden, zal donderdag 10 mei ook een bus van SV Donar naar Den Bosch afreizen. Prijs voor deze busreis is 35 euro voor leden, 25 euro voor jeugd en 40 euro voor niet-leden. Vertrektijd is – bij voldoende deelname – om 15.30 uur bij MartiniPlaza. Ook losse kaarten voor een mogelijke tweede uitwedstrijd kunnen vanaf maandag 7 mei worden gereserveerd via uitwedstrijden@svdonar.nl.

Geen reacties