Word nu lid!

Verkoop halve finale play-offs 2012

door Bas | Geen reacties

GasTerra Flames heeft zich geplaatst voor de halve finales van de play-offs. Daarin is Leiden, Den Bosch of Leeuwarden de volgende tegenstander. Een mogelijke eerste uitwedstrijd tegen Leiden staat gepland op donderdag 3 mei. In Den Bosch of Leeuwarden wordt op zaterdag 5 of zondag 6 mei gespeeld.

Op woensdag 2 mei wordt op de websites www.svdonar.nl en www.gasterraflames.nl kenbaar gemaakt hoe de verkoop voor de thuis- en uitwedstrijden in de play-offs in de halve finales van de play-offs geregeld zal worden. Houd beide websites in de gaten voor laatste informatie. De verkoop voor uitduels zal hoe dan ook geschieden via e-mail naar uitwedstrijden@svdonar.nl.

Vanwege het korte tijdsbestek tussen de laatste wedstrijd in de tussenronde en de eerste wedstrijd in de halve finale zal donderdag 3 mei of zondag 6 mei GEEN busreis worden gehouden naar de eerste uitwedstrijd. Bij een mogelijke tweede uitwedstrijd op dinsdag 8 mei of donderdag 10 mei rijdt er – bij deelname van minimaal 30 personen – WEL een bus van de SV Donar, tenzij Aris uit Leeuwarden tegenstander is.

Geen reacties