Word nu lid!

Kaartverkoop Landstede-uit en Magixx-uit

door admin | Geen reacties

GasTerra Flames heeft zich als nummer 2 geplaatst voor Poule B in de tussenronde van de play-offs 2011-2012. Nummer 4, Magixx PfK uit Wijchen, en nummer 5, Landstede uit Zwolle zijn de tegenstanders. De Supportersvereniging Donar organiseert de kaartverkoop voor de uitwedstrijden op 24 april (Zwolle) en 28 april (Nijmegen).

Op dinsdag 24 april wordt de eerste uitwedstrijd gespeeld tegen Landstede. Het duel in het Topsportcentrum in Zwolle begint om 19.30 uur. Voor Donar-supporters zijn 150 kaarten gereserveerd. Om in aanmerking te komen voor tickets, kan een e-mail gestuurd worden naar uitwedstrijden@svdonar.nl. Vermeld daarin alle namen en ook de eventuele lidnummers van SV Donar.
Kaarten kunnen na ontvangst van de bevestiging tussen 18.30 uur en 19.00 uur betaald en afgehaald worden in Zwolle. Reserveren kan tot uiterlijk dinsdag 24 april om 10.00 uur. Prijs van een losse kaart is slechts 6 euro voor volwassenen en 3 euro voor jeugd tot en met 15 jaar.

Busreis naar Wijchen
Op zaterdag 28 april organiseert Supportersvereniging Donar een busreis naar Wijchen. Voor deze wedstrijd hebben GasTerra Flames en SV Donar een mooie prijs kunnen bewerkstelligen voor deze eerste busreis op weg naar de finale. Voor 28 euro (voor busreis en ticket) kunnen zestig fans afreizen naar Wijchen. Jeugd tot en met 15 jaar betaalt 23 euro voor de busreis en niet-leden 33 euro. De bus vertrekt op 28 april om 16.00 uur bij MartiniPlaza. Reserveren kan via uitwedstrijden@svdonar.nl. Vermeld daarin ook de lidnummers van SV Donar. Na ontvangst van de bevestiging dient het verschuldigde bedrag te worden overgemaakt op de bankrekening van SV Donar.

Uiteraard zijn er voor deze wedstrijd, die 28 april om 20.00 uur begint in Wijchen, ook losse kaarten verkrijgbaar. De prijs hiervoor is 12 euro voor volwassenen en 6 euro voor jeugd tot en met 15 jaar. In totaal zijn er maximaal 150 kaarten voor Donar-fans beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor losse kaarten, kun je een e-mail sturen aan uitwedstrijden@svdonar.nl. Vermeld daarin ook de lidnummers van SV Donar.

Vervolg play-offs
Indien GasTerra Flames op 1 mei eerste of tweede in Poule B is geworden, dringt de ploeg voor de vierde achtereenvolgende keer door tot de halve finales. Daarin is Leiden, Den Bosch of Leeuwarden dan de volgende tegenstander. Een mogelijke eerste uitwedstrijd tegen Leiden staat gepland op donderdag 3 mei. In Den Bosch of Leeuwarden wordt op zaterdag 5 of zondag 6 mei gespeeld. Meer informatie hierover volgt begin mei op deze website.

Geen reacties