Word nu lid!

Bestuursmededelingen

door admin | Geen reacties

Jump-In

Dit seizoen is SV Donar begonnen met de Jump-In. Een eigen plek voor supporters om na de wedstrijd gezellig samen nog een drankje te doen en de wedstrijd te analyseren. Dankzij de sponsoren Arcos Travel, Bloemenmozaïek, Bike Totaal en Hanos hebben we de reguliere competitie bij elke wedstrijd in het weekend een Jump-In kunnen organiseren.
Helaas heeft de SV Donar moeten besluiten om vanaf heden geen Jump-In meer te organiseren. Hierbij een uitleg waarom wij tot dit besluit hebben moeten komen.

De afspraak die wij met MartiniPlaza zijn overeengekomen is als volgt:

  • Bij het organiseren van de Jump-In hebben wij de beschikking over deze ruimte van kwart over 9 tot en met half 12. De kosten hiervoor bedragen € 386,75 (incl. BTW) per keer. De oorspronkelijke prijs was het dubbele.
  • Bij afname van een buffet voor minimaal 40 personen (€ 15 per persoon) hebben wij gratis de beschikking van de Jump-In na afloop van de wedstrijd.
  • Wij moeten zelf de beveiliging regelen. Dit heeft  MartiniPlaza verplicht gesteld.
  • Er moet altijd 1 bestuurslid van de SV Donar aanwezig zijn totdat iedereen MartiniPlaza heeft verlaten.
  • Het bestuur van de SV Donar moet zelf zorgen dat iedereen MartiniPlaza verlaat.

Er zijn een aantal incidenten binnen de Jump-In geweest waar wij niet over zijn aangesproken in de Jump-In zelf en waar ook niet is ingegrepen door de beveiliging. Wij werden pas de eerstvolgende werkdag via het managementbureau van GasTerra Flames op aangesproken en daardoor was voor ons het plezier er redelijk snel af.
De SV Donar heeft zelf de Jump-In afgehuurd en daar heeft het managementbureau van GasTerra Flames niets mee te maken, dus waren wij zeer verrast over deze gang van zaken.
Door deze incidenten waren wij verplicht de Jump-In om 11 uur te sluiten, terwijl de huurprijs gelijk is gebleven. Dit betekende een half uur minder, waardoor ook extra’s in de Jump-In zoals een DJ  niet meer rendabel waren.

Door al deze zaken kunnen wij onder deze voorwaarden niet meer aan onze leden verkopen om de Jump-In in deze huidige vorm te organiseren. Wij zijn een vereniging met een ruime 400 leden en hebben een bescheiden budget en daarom kijken wij kritisch waar wij dit aan kunnen besteden.

Wij willen alle leden en vrijwilligers bedanken voor het bezoeken en helpen van de Jump-In een succes te maken. Wij zullen ons er ook hard voor maken om de Jump-In volgend seizoen wederom te kunnen organiseren. Hierover gaan wij na het seizoen in gesprek met MartiniPlaza.

In de play-offs zal net als bij reguliere wedstrijden de persconferentie worden uitgezonden op beeldschermen bij de Sportsbar. Hopelijk kunnen wij het hier ook gezellig maken samen met de supporters van de tegenstanders.

Busreizen

Afgelopen wedstrijd hebben wij signalen opgevangen van mensen met de vraag waarom er geen busreis was georganiseerd naar de uitwedstrijd op tweede paasdag naar Magixx Wijchen.
Allereerst hebben wij de insteek om een aantal wedstrijden per jaar een busreis te organiseren. Deze wedstrijden moeten wel op een zaterdag gespeeld worden, dit in verband met voldoende aanmeldingen. Dit jaar hebben wij reeds naar meerdere wedstijden een busreis laten rijden. De gemiddelde aanmelding voor deze busreizen was 15 personen. Bij 30 personen is een busreis pas rendabel. Hierdoor hebben wij niet eens nagedacht over de wedstrijd tegen Wijchen op tweede paasdag. Als wij voorafgaand aan deze wedstrijd signalen hadden gekregen over voldoende animo voor deze wedstrijd hadden wij dit natuurlijk georganiseerd. Deze signalen zijn niet bij ons binnengekomen.
Voor de wedstrijd tegen Den Bosch organiseren wij alleen in de play-offs busreizen. Dit wegens voorvallen en de ongastvrije manier waarop wij meerdere malen zijn ontvangen.

Busreizen play-offs

In de loop van deze week zal er meer bekend worden gemaakt over de busreizen in de play-offs. De insteek is om bij voldoende (minimaal 30 personen) animo naar de uitwedstrijd van 28 april tegen Wijchen een busreis te organiseren.

BBQ

In het programmablad van GasTerra Flames stond een fout bij de data van de BBQ die wij na afloop van het seizoen gaan organiseren. De juiste datum voor de BBQ is zondag 24 juni. Eerder was 23 juni gekozen als dag voor de BBQ, alleen kon deze data niet wegens omstandigheden. De BBQ zal ongeveer rond 3 uur beginnen en zal wederom worden gehouden in FEO aan de Gorechtkade in Groningen.

Prijzen contributie 2012-2013 en verloting gratis seizoenskaart

Vanaf de komende wedstrijd is het niet meer mogelijk om alleen lid te worden voor het huidige seizoen. Net zoals vorig seizoen kan er een Play-offs-lidmaatschap worden afgesloten in combinatie met een lidmaatschap voor het komende seizoen. Dit lidmaatschap is bedoeld voor iedereen die nog geen lid is van de supportersvereniging.
De kosten voor het play-offs-lidmaatschap zijn 5 euro. Hiervoor kan je naar alle evenementen die door de SV nog worden georganiseerd. Je hebt met een play-offs-lidmaatschap geen voorrang op kaarten voor uitwedstrijden in de play-offs. Naast de 5 euro voor het play-offs-lidmaatschap betaal je tevens het lidmaatschapsgeld voor  het seizoen 2012-2013. De kosten voor het lidmaatschap zijn gelijk gebleven aan die van dit seizoen (5 euro voor jeugdlid, 10 euro voor student, 15 euro voor volwassen lid, 25 euro voor 2 volwassen leden op een adres, maximale contributie is 30 euro per adres)

Verloting gratis seizoenkaart

Iedereen die voor 25 juni zijn contributie voor het seizoen 2012-2013 betaalt maakt kans op een gratis seizoenkaart. Dit geld voor de huidige leden alsmede voor leden die in de play-offs lid worden van de SV Donar. Alle leden die een automatisch incasso hebben afgegeven voor het innen van de contributie dingen automatisch mee voor de gratis seizoenkaart. Hiervoor hoeven zij niets te doen. Alle leden krijgen begin juli een verzoek tot het betalen van de contributie of een herinnering dat zij reeds een automatische incasso hebben afgegeven.
De verloting vind voorafgaand op het nieuwe seizoen plaats. Dit wegens het innen van de automatische incasso’s. Iedereen die reeds een seizoenkaart heeft gekocht krijgt het geld dat zij hiervoor hebben betaald teruggestort op hun rekening.

Geen reacties