Word nu lid!

Verklaring bestuur SV Donar

door Bas | Geen reacties

Dinsdagavond 27 december heeft het bestuur van de SV Donar een extra bestuursvergadering gehouden. Aanleiding hiervoor is de mededeling van het bestuur van GasTerra Flames op dinsdag 20 december om terug te treden.

Het bestuur van de Supportersvereniging Donar werkt aan een document waarin zij uiteen zet hoe de vereniging denkt dat nu het beste een nieuw bestuur voor GasTerra Flames zal kunnen worden geformeerd en wat de rol van de ‘commissie van wijze mannen/vrouwen’ daarin kan zijn.

Op maandag 2 januari zal de SV Donar het document per e-mail versturen aan de vier demissionaire bestuursleden, de medewerkers op het managementbureau van GasTerra Flames en hoofdsponsor GasTerra. Gedurende twee weken heeft het document een vertrouwelijk karakter. Hiermee hoopt de SV Donar de dialoog te openen richting de genoemde partijen.

Op maandag 16 januari zal SV Donar het document openbaar maken via www.svdonar.nl. Deze datum is gekozen om de focus in en rond Donar eerst zo veel mogelijk te kunnen houden bij de belangrijke reeks wedstrijden tegen Cangeroes (beker), EiffelTowers, Magixx (thuis), Landstede en ZZ Leiden (thuis), die eindigt op zaterdag 14 januari.

Vanaf 16 januari zal een open en constructieve discussie moeten ontstaan over de nabije en verdere toekomst van onze prachtige club. Zowel voor als na die datum hoopt de Supportersvereniging Donar dat alle geledingen in en rond de club beseffen dat eenheid en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn voor een succesvol verloop van het proces. Wie voor die tijd behoefte heeft zijn of haar mening te ventileren richting SV Donar, kan dat per e-mail doen via communicatie@svdonar.nl.

Geen reacties