Word nu lid!

Bestuur GasTerra Flames treedt terug [video]

door | Geen reacties

Het bestuur van GasTerra Flames heeft vanavond bekend gemaakt dat zij aftreedt. Lees hieronder de verklaring die de voorzitter heeft voorgelezen. De persconferentie is ook gefilmd. Deze is onderaan dit bericht terug te zien.

“De afgelopen maanden is er veel over onze club gesproken en geschreven. Normaal gesproken prima, maar naar aanleiding van een interview met de voorzitter in het Dagblad van het Noorden van 10 december jl. zijn er uitingen geweest, zowel anoniem op het gastenboek van donarbasketbal.nl als in de schrijvende pers en RTV Noord, die erg op de persoon waren gericht. En die niets te maken hadden met de goede intenties waar dit bestuur altijd voor heeft gestaan. Bovendien werd de relatie naar privé en dagelijks werk getrokken.
Het getoonde gedrag is respectloos en voor ons onacceptabel. Privé en dagelijks werk moet gescheiden kunnen blijven van vrijwilligerswerk.

Vrijdag jl. heeft het bestuur dan ook besloten haar functies neer te leggen. De afgelopen dagen zijn de belangrijkste partners hierover geïnformeerd. Vanzelfsprekend zal het bestuur haar verantwoordelijkheden op een correcte manier overdragen.

Zo spoedig mogelijk zal een commissie van wijze mannen/vrouwen, mensen die de club een groot hart toedragen, aangezocht worden om nieuwe bestuursleden aan te zoeken.
Totdat er een nieuw bestuur is geformeerd, is het huidige bestuur demissionair. Het demissionaire bestuur behandelt alleen lopende, huishoudelijke zaken.

Dat er de afgelopen dagen ook andere meningen waren heeft ons goed gedaan. Het bestuur was verrast met de opgestarte sfeeractie vanuit de Supportersvereniging Donar. Wij willen jullie daarvoor hartelijk bedanken.

Wij hebben het vrijwilligerswerk de afgelopen vier jaar met heel veel plezier gedaan, dit plezier is echter de laatste dagen verdwenen. Wij zijn ervan overtuigd dat anderen klaar zullen staan om het roer over te nemen.

Het ga de club, de staf , de spelers, de medewerkers, vrijwilligers en echte supporters goed!

Het bestuur van GasTerra Flames”

Deel 1

Deel 2

Geen reacties