Word nu lid!

Nabeschouwing Gasterra Flames – Rotterdam Basketbal

door | 12 reacties

Het aanwijzen van de zwarte piet was vandaag toch nog vrij lastig ondanks de aanwezigheid van Sinterklaas. De aanwezige pers en in het bijzonder de heren Pomp en Bodde hadden geen enkel probleem met het aanwijzen van de zwarte pieten. Aan de ene kant kunnen wij deze heren geen ongelijk geven (ze moeten ook hun geld verdienen) maar aan de andere kant moeten we als Groningers & Ommelanders achter de ploeg blijven staan.

We hebben een nieuw team (zonder echte center) en een nieuwe jonge coach en dit kost tijd. Die tijd is de ploeg en de coach blijkbaar af en toe niet gegund. Een notoir groepje azijnzeikers op het bekendste basketbalgastenboek van Nederland, draaikonterige pers, twee verdwaalde voetbalfans met witte zakdoekjes in Martiniplaza en vul het lijstje maar aan. Een vreemde gewaarwording moet het dan ook zijn voor deze groep mensen en aanverwanten dat Donar na 11 wedstrijden met 16 punten nog steeds boven aan staat! Stel je voor dat het ineens allemaal gaat lopen dan moeten ze nog gaan klappen en gaan staan ook en zal de Martiniplaza weer eens gaan kolken. Wij hebben er in ieder geval zin in, hopelijk de azijnzeikers ook!

En over de wedstrijd. Die zijn we over twee maand allemaal al weer vergeten en dat is maar goed ook. Wij schrijven de twee winstpunten nu maar gewoon op.

De persconferentie is in twee gedeeltes opgenomen omdat het geheel totaal circa 20 minuten duurde!

12 reacties

  1. big brother –

   Ik wil ff reageren op het hier ovenstaande stukje.Wat jullie hier schrijven slaat helemaal nergens op.Azijnpissers zoals jullie het noemen hebben voor een deel wel gelijk .Dit seizoen is tot nu toe 1 grote ergenis.Ik kom al ruim 30 jaar naar donar kijken en deed dit altijd met veel plezier en fanatisme.Maar ik heb dit seizoen al een aantal wedstrijden niet gezien omdat ik het de moeite niet waard vind om er ruim 80 km voor te rijden.Ik snap dat jullie als SV positief willen blijven maar je moet wel realistisch blijven.Ook ik hoop dat het weer snel goed komt zodat ik weer met plezier naar de Plaza ga.

  2. Persconferentie Gasterra Flames vs. Rotterdam Basketbal « iBasketball –

   […] Na de wedstrijd Gasterra Flames vs. Rotterdam Basketbal werd er in de Martiniplaza een persconferentie met de coaches Randy Wiel en Hakim Salem. Hieronder de youtube video’s, via de SV Donar. […]

  3. JanW –

   Een onzinnige tekst hierboven. Het gaat veel fans om het basketballspelletje zelf. Die fans hebben er, door ja-ren-lange ervaring, verstand van gekregen en zien nu niets anders dan complete bagger op het veld. De eerste plek of een kampioenschap is van ondergeschikt belang. Ik wil nu wel eens een keer een leuke wedstrijd zien potverdikkie! En dan ook nog Wesby slachtofferen voor nietsnut Bell, het moet niet gekker worden!!!

  4. Rutger –

   Wie zijn Bas K, Steven K en Henk V om zich zo te laten gaan tegen een “die hard” supporter die zich uitspreekt tegen deze coach. Als voetbal”supporters” gingen zij tekeer tegen deze man! Om je dood voor te schamen. Ik ben geen voorstander van witte zakdoekjes maar deze reactie ging echt tever. Vrij land wonen we toch in???

  5. jan booi –

   waarom wordt er hier opgeroepen om als 1 man achter het team te gaan staan, terwijl het groepje supporters, die bovenaan op de hoofdtribune staan, zelf gisteren ook stil waren. ook ik zal niet met een zakdoek gaan zwaaien, maar om iemand dan uit te gaan schelden, gaat mij ook weer te ver. verder kunnnen we niet achter dit team staan, omdat het simpelweg geen team is. doodziek wordt ik ervan om te horen te krijgen dat je negatief bent, als je gewoon je mening verkondigt. het is toch bereslecht en ik word echt doodziek van david bell, die er ongeïnteresseerd bijloopt en tot vlak voor het einde maar 1 pnt had gescoort en hetzelfde geldt voor wyatt met zn 2 pnt. deze heren mogen wat mij betreft vandaag nog op het vliegtuig worden gezet. onze coach moet het vak nog leren, maar dat moet hij dan maar bij een andere club doen. donar is geen stageplaats. en hoe kan het dat wij geen echte pointguard hebben, maar er bij rdam wel een goede rondloopt, die uit onze opleiding komt. het contract moest notabene door zijn ouders worden afgekocht, toen hij besloot weg te gaan bij donar. ik wordt echt schijtziek van het gezever, hoe ik mij moet gedragen als supporter. en dan zelf de mond dichthouden. en bij een uitwedstrijd zijn ze niet aanwezig.

  6. jan booi –

   en gooit die beel vlak voor het einde ook nog de bal naar 1 van de refs. vragen om een T heet dat. weg met die zakkenvuller.

  7. jan booi –

   beel = bell

  8. jan booi –

   daar gaat het nu pt
   recies om. ten koste van alles positief willen blijven. dat is voor mij de grootste ergernis.

  9. Ad –

   Ik heb zelden zo’n opgefokte en agresieve basketbalsupporter gezien. Doe eens normaal en accepteer de mening van een ander.

   Eerste deel verwijderd wegens onjuistheden. Mail gehad in genoemde persoon in kwestie dat opmerking verwijderd diende te worden in verband met onwaarheden.

  10. Bas Kammenga –

   Helemaal eens mensen. Dus ook IK mag mijn mening ventileren. Geen onvertogen woord. Alleen wat luid misschien. We leven in een vrij land. Gelukkig.

  11. Jaap T –

   We staan nog steeds met 3 clubs gedeeld bovenaan. Toch moet iedereen toegeven dat het niet loopt! En ligt dat niet aan de mensen die besloten hebben om van het hele kampioensteam, maar 1 sterspeler te houden terwijl er nog minstens 6 hadden kunnen blijven, die de oude coach al erg vroeg dumpten? En inderdaad ik rijd ook vele kilometers, koop seizoenkaart terwijl ik niet wist dat we alle spelers lieten vertrekken. Vind het een beetje minachting voor de supporters.

  12. Pro –

   Bas, ik vind het jammer dat je zo reageert. Wellicht waren er meer personen die raar reageerden, maar jij viel wel het meeste van iedereen op.

   Je gedrag was echt niet normaal en je kwam erg agressief over. Je had ook kunnen zeggen dat het een foutje was, tenslotte maken we allemaal fouten, en de volgende keer wat anders kunnen reageren op mede fans. Ook als je kritisch bent, kun je echt wel een fan zijn.