Word nu lid!

Donar Darts: winst voor Bryan Defares

door admin | 2 reacties

Op vrijdag 25 november vond in het clubgebouw van Speeltuinvereniging F.E.O. aan de Gorechtkade in Groningen het eerste Evenement plaats van het seizoen 2011-2012. De SV Donar organiseerde Donar Darts, waarbij alle dertien spelers en beide coaches van GasTerra Flames actief deelnamen aan deze avond.

De spelers en coaches werden rond 21.00 uur gekoppeld aan de fans van Donar en zo speelden zestien duo’s een darttoernooi. Naast de actieve deelnemers waren er nog enkele tientallen supporters aanwezig die deze avond konden bijpraten met elkaar en de spelers en coaches van de Flames en daarnaast natuurlijk het toernooiverloop volgden.

In de finale stonden tegen elf uur de koppels Jessey Voorn/Michel Belga en Bryan Defares/Arjan de Wilde tegenover elkaar. Na een spannende eindstrijd kwamen Defares/De Wilde met 2-1 als winnaar uit de bus. Michel Belga viel als het hoogst geëindigde lid van SV Donar ook in de prijzen. Het bestuur van SV Donar kijkt terug op een geslaagde avond en dankt hierbij de aanwezige leden, de hulp van F.E.O. en het enthousiasme van de spelers en coaches van GasTerra Flames.

Foto’s volgen!

2 reacties

  1. iBasketball Bullets « iBasketball –

   […] SV Donar – Donar Darts: winst voor Bryan Defares. […]

  2. Arjan de Wilde –

   Bryan bedankt voor de gezellig/winnende avond!

   We hebben het zeker goed gedaan en natuurlijk gewonnen!
   Thanks and I will see you again!

   Groeten Arjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.