Word nu lid!

Steun de koploper in Leiden !

door | Geen reacties

Komende zaterdag: busreis naar topper in Leiden
Zaterdag 19 november speelt GasTerra Flames de uitwedstrijd tegen ZZ Leiden. Naar deze topwedstrijd in de DBL zal er een bus van de SV Donar afreizen. Verzamelen om 16.15 uur bij Martiniplaza. Kosten zijn 35 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen tot 16 jaar. Niet-leden betalen 40 euro. Het duel begint om 20.30 uur in de Vijf Mei Hal in Leiden. Aanmelden kan eenvoudig via uitwedstrijden@svdonar.nl.

Houd ook alvast zaterdag 21 januari 2012 en zaterdag 25 februari 2012 vrij in de agenda!

De afgelopen uitwedstrijden hebben we gemerkt dat er minder belangstelling is voor het meereizen met GasTerra Flames dan in de afgelopen seizoenen. Naar Wijchen zijn door omstandigheden maar veertien fans per bus afgereisd. Voor komende zaterdag hebben zich inmiddels 16 personen opgegeven en de busreis gaat ook zeker door! Toch is deze ontwikkeling zorgelijk en willen we graag onderzoeken of we meer van onze 400 leden mee kunnen krijgen naar de uitduels.
Wie ideeën heeft of opmerkingen, kan die mailen naar uitwedstrijden@svdonar.nl!

Naast de uitwedstrijd tegen Weert op 21 januari en de mogelijke deelname aan de Final Four in de NBB-beker zullen er busreizen worden georganiseerd bij het bereiken van de halve finale of finale van de play-offs. Door de gewijzigde opzet van de competitie worden er in 2012 GEEN kwartfinales in de play-offs gespeeld.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *