Word nu lid!

Nieuwsbrief 15 november: Donar Darts en Harlem Globe Trotters

door | Geen reacties

Afgelopen dinsdagmiddag heeft iedereen een nieuwsbrief ontvangen.
Voor de personen die de nieuwsbrief niet hebben ontvangen hier de online versie.
Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen stuur dan een mail naar info@svdonar.nl

Donar Darts met spelers op 25 november
Op vrijdag 25 november 2011 zal het eerste evenement van het seizoen 2011-2012 worden georganiseerd door de SV Donar: Donar Darts!

Bij dit evenement zijn alle spelers van GasTerra Flames aanwezig en zullen ook actief deelnemen aan het toernooi. Donar Darts zal worden gehouden bij Speeltuinvereniging FEO aan de Gorechtkade 146/148 in Groningen. De zaal is geopend van 19.30 uur tot zo lang het gezellig is.

Deelname aan dit evenement is gratis voor leden en kan tot uiterlijk 18 november via evenementen@svdonar.nl. Ook als publiek ben je van harte welkom!

Zaterdag: busreis naar topper in Leiden
Zaterdag 19 november speelt GasTerra Flames de uitwedstrijd tegen ZZ Leiden. Naar deze topwedstrijd in de DBL zal er een bus van de SV Donar afreizen. Verzamelen om 16.15 uur bij Martiniplaza. Kosten zijn 35 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen tot 16 jaar. Niet-leden betalen 40 euro. Het duel begint om 20.30 uur in de Vijf Mei Hal in Leiden. Aanmelden kan eenvoudig via uitwedstrijden@svdonar.nl.

Met korting naar Harlem Globe Trotters
Op maandag 16 april komen de Harlem Globe Trotters naar MartiniPlaza. De Supportersvereniging Donar heeft een korting van 5 euro bedongen voor haar leden. Daardoor kunnen SV-leden voor 20 euro (exclusief reserveringskosten) naar deze show in plaats van voor de gebruikelijke 25 euro (excl. reserveringskosten). Bovendien zullen leden van de SV Donar zoveel mogelijk in één vak worden geplaatst. Aanmelden is eenvoudig. Stuur een mail met naam en lidnummer naar uitwedstrijden@svdonar.nl. Per lid zijn maximaal twee kaarten beschikbaar. De aanbieding is geldig tot en met vrijdag 23 december 2011.

Europese uitwedstrijden
Helaas zijn er te weinig belangstellenden voor een busreis naar Tsjechië. Personen die belang hebben bij kaarten voor de wedstrijd op dinsdag 22 november om 18.00 uur in Pardubice kunnen – voor zover ze dat nog niet gedaan hebben – namen en geboortedata opgeven via uitwedstrijden@svdonar.nl. De SV Donar zal zorgen dat deze lijst bij GasTerra Flames wordt aangeleverd zodat zij aanspraak kunnen maken op kaarten voor uitpubliek bij CEZ Nymburk.

Op 6 december is de uitwedstrijd tegen Aris in Thessaloniki en een week later speelt de ploeg in Litouwen tegen Rudupis. Ben je geïnteresseerd een van de uitduels bij te wonen, stuur dan een e-mail naar uitwedstrijden@svdonar.nl voor meer informatie.

GasTerra Flames Experience groot succes!
Dinsdag 8 en woensdag 9 november 2011 werden in MartiniPlaza de jaarlijkse Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland gehouden. Op deze beurs was een gezamenlijke stand van GasTerra Flames en de SV Donar, genaamd de GasTerra Flames Experience.

Enkele BBC-leden en SV-vrijwilligers hebben deze stand opgebouwd en bemand tijdens de beursdagen. Twee dagen lang was het bijzonder druk in de stand, maar vooral ook erg gezellig. Er was van alles te drinken en eten, men kon op de bankjes en krukjes bijpraten, en er kon een balletje geschoten worden op een van de twee baskets. Dit alles onder begeleiding van muziek van een aanwezige DJ.

Naast het huidige team kwamen ook oud-spelers Hein-Gerd Triemstra en Rob de Bruin langs. Dankzij de grote foto van het publiek op de achterwand (6×6 meter) waren ook de fans er de hele tijd bij. Wat de SV Donar betreft, was de samenwerking erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar. De eerste plannen voor volgend jaar liggen al klaar!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *