Word nu lid!

Busreis naar Pardubice: 149 euro

door | 1 reactie

De Busreis naar Tsjechie kan wegens onvoldoende deelnemers niet doorgaan. Alle personene die zich hebben opgegeven hebben een bericht via de mail ontvangen.

Autobusbedrijf Doornbus organiseert – bij voldoende deelnemers – in samenwerking met SV Donar een busreis naar het Tsjechische Pardubice om het Eurocupduel tussen CEZ Nymburk en GasTerra Flames op dinsdag 22 november te bekijken. Het betreft een driedaagse met twee hotelovernachtingen, een diner op maandag en een ticket voor de wedstrijd.

De prijs voor deze reis – in de spelersbus van GasTerra Flames – is 149 euro op basis van overnachtingen in een tweepersoonskamer in www.hotel-arnost.cz. Op maandagochtend 21 november vertrekt de busreis vanaf Martiniplaza. ’s Avonds is de aankomst in Pardubice waar een maaltijd wordt genuttigd.

Na een hotelovernachting in de speelstad is de dinsdag vrij te besteden in Pardubice. Dinsdagavond is de wedstrijd tegen GasTerra Flames. Op woensdagochtend na het ontbijt volgt de terugkeer naar Nederland. Woensdag aan het begin van de avond volgt de terugkeer bij Martiniplaza.

NB Er zijn minimaal dertig reizigers nodig om deze busreis doorgang te laten vinden. Op maandag 14 november wordt de beslissing genomen of de reis doorgang kan vinden. Er zijn maximaal veertig plekken in de bus. Meld je aan via uitwedstrijden@svdonar.nl of stuur een mail voor aanvullende informatie.

Overige uitduels
GasTerra Flames speelt in december uitduels in Thessaloniki (Griekenland) en Prienai (Litouwen). Voor meer informatie over de reismogelijkheden verwijzen we graag door naar Arcos Travel (arcostravel@planet.nl).

1 reactie

    1. Josse Zwols –

      En als je zelf op pad gaat, waar kun je dan kaarten kopen? Zowel de SV als GTF geeft geen reactie op mijn vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *