Word nu lid!

Aris-uit via SV Donar uitverkocht!

door | Geen reacties

Update: 2 november 2011 18.05 uur:
Er zijn – via SV Donar – geen kaarten meer te koop voor de uitwedstrijd tegen Aris van 5 november. De honderd kaarten zijn uitverkocht!

Oorspronkelijk bericht:
Net zoals vorig seizoen heeft de Supportersvereniging Donar alvast 100 kaarten gekocht voor de uitwedstrijd van 5 november tegen Lasaulec Aris.
Leden van de SV kunnen door middel van een mailtje kaarten reserveren en deze komende dinsdag bij de wedstrijd tegen Den Bosch kopen bij de ledenstand van de SV.
De kosten voor de kaarten zijn € 8. Dit is € 7,50 voor de kaart, de overige € 0,50 zal ten goede komen aan de activiteiten van de supportersvereniging.

Stuur een mail met daarin je naam en lidnummer naar uitwedstrijden@svdonar.nl. Het is ook mogelijk om voor vier personen tegelijk te reserveren. Zet in dit geval alle namen in de mail. De extra personen hoeven geen lid te zijn van de supportersvereniging.
Iedereen die een kaart reserveert krijgt een bevestiging van zijn bestelling.

Er zijn maar 100 kaarten, dus op=op!
Nadat alle kaarten zijn gereserveerd zal een reservelijst worden bijgehouden. De wel bestelde maar niet opgehaalde kaarten op dinsdag 1 november bij de wedstrijd tegen Den Bosch zullen worden verkocht aan de personen op de reservelijst.
Wij vragen iedereen om gepast te betalen bij het afhalen van de kaarten. Dit wegens een beperkte hoeveelheid wisselgeld.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *