Word nu lid!

Nieuwe pagina’s en links

door | Geen reacties

Sommige bezoekers hadden het wellicht al gezien, maar er zijn twee nieuwe pagina’s en wat handige links bijgekomen.

Allereerst is in de menubalk een link toegevoegd naar de nieuwe pagina Donateursclub (DDC), een pagina waarop de leden van de DDC zichzelf kunnen presenteren. Deze DDC-leden hebben sinds 8 oktober ook elk een eigen statafel in de Jump In (klik hier voor het bericht daarover).

Tussen de huidige stand in de Eredivisie en het nieuwsoverzicht op de voorpagina is een link geplaatst naar de 10% korting-regeling. Een aantal bedrijven geeft sinds dit seizoen 10% korting op hun assortiment op vertoon van je Donarcard. Houd deze pagina goed in de gaten, want het kan zomaar zijn dat daar nog meer bedrijven bijkomen!

Ten slotte is onder het kopje “Snelle links” op de voorpagina een link naar Bestuursmededelingen toegevoegd. Wanneer het bestuur van Supportersvereniging Donar iets belangrijks te melden heeft zal dit niet alleen op de voorpagina te zien zijn, maar ook eenvoudig via deze link te lezen zijn.

Maar daar houdt het nog niet op! Komende zaterdag, na de wedstrijd tegen ZZ Leiden, zal de webshop geopend worden met enkele items die al langer te koop zijn maar ook met een aantal gloednieuwe artikelen. Houd de site dus in de gaten voor al het nieuws omtrent de supportersvereniging!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *