Word nu lid!

Statafels Jump In

door admin | Geen reacties

Zoals eerder gemeld is dit seizoen na elke thuiswedstrijd op zaterdag ons supporterscafé Jump In geopend. De eerste thuiswedstrijd gisteren was daarmee ook de eerste keer dit seizoen dat dit het geval was. Onder het genot van een drankje kon eerst de persconferentie gevolgd worden, daarna was er een dj om voor de muziek te zorgen.

De ruimte was zoals altijd vanaf nu versierd met blauw-wit geblokte vlaggen en spandoeken. Maar vooral moeten de statafels gemeld worden, deze waren opgesierd met blauwe doeken, gesponsord door een drietal bedrijven te weten Arcos Travel, Bike Store Kuiper en Bloemenmozaïek. Deze tafels droegen zeker bij aan de sfeer in de Jump In. Blijkbaar waren de spelers hier ook benieuwd naar, want bijna alle spelers zijn nog even langsgekomen in de Jump In!
De Supportersvereniging Donar wil bij deze nogmaals deze bedrijven bedanken voor hun sponsoring!

Ook een aantal fans van Aris waren aanwezig in de Jump In en samen hebben we er een gezellige avond van gemaakt. Over twee weken (22 oktober) zal de Jump In weer geopend zijn en zullen we samen met de fans van Leiden weer een mooi feestje er van maken. Tot dan!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.