Word nu lid!

Het is bijna zover!

door admin | Geen reacties

Over een week (15 augustus) start het nieuwe seizoen met de eerste (openbare) training in Martiniplaza. De training start om 18.00 uur. De ideale kans om de (nieuwe) spelers en coach van dichtbij in actie te zien.

Niet alleen het seizoen van GasTerra Flames begint, maar ook die van de Supportersvereniging Donar. Ook dit jaar zullen wij weer drie evenementen gaan organiseren. Welke deze zullen zijn is nog niet bekend. Wij zijn druk aan het kijken aan wat voor evenement behoefte is. Hiervoor is de hulp van de leden zeer belangrijk. Als je een goed idee hebt om als evenement te organiseren dan kan je dit mailen naar secretaris@svdonar.nl.

Wij hebben dit jaar ook weer een Donar Card voor alle leden. Wij zullen zodra deze afgehaald kan worden iedereen een mail sturen. De Donar Card kan worden gevraagd bij de Jump In, evenementen, bij het kopen van merchandise en het opgeven voor busreizen bij de ledenstand. Dit jaar staat de naam van het lid en ook het lidnummer duidelijk leesbaar op de kaart. De Donar Card geeft tevens recht op een korting van 10% bij de stand van GasTerra Flames en daarnaast betaal je bij de ledenstand de ledenprijs op vertoon van de kaart.

Op dit moment heeft de Supportersvereniging Donar 422 leden. Dit was aan het begin van het vorige seizoen nog 330. Op 31 juli heeft 60% van de leden hun contributie betaald. Alle leden die hun contributie nog niet hebben betaald verzoeken wij dit zo spoedig mogelijk te doen. Indien je rond 1 juli geen mail hebt gehad met het verzoek om de contributie te betalen stuur dan een mail naar penningmeester@svdonar.nl. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een mail met daarin de te betalen contributie.

Dit seizoen zal ook eindelijk Matchwinner terugkeren. Na een lange tijd is het dan eindelijk zo ver. Wij hopen iedereen te mogen begroeten bij een van onze activiteiten. Mochten er vragen zijn of verzoeken dan kan je deze altijd naar ons mailen. De contactgegevens van alle bestuursleden en Donar Groepen staan genoemd bij “contact”.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.