Word nu lid!

Betaling contributie seizoen 2011-2012

door admin | 6 reacties

Met de barbecue van 25 juni is er een passend einde gekomen aan het seizoen 2010-2011.
Maar wij zijn al weer aan het plannen maken voor komend seizoen.
Alle leden hebben vandaag een mail ontvangen om hun contributie voor het komende seizoen te betalen. Tevens hebben alle leden die reeds hun contributie hadden betaald een bevestiging ontvangen.
Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Wellicht hebben wij een foutief e-mailadres in onze administratie staan.

De informatie die wij hebben meegezonden in de mails naar de leden is de volgende:
Start van opnieuw een spetterend seizoen!

Het seizoen 2010-2011 was sportief gezien helaas iets minder succesvol als vorig seizoen. Na het behalen van de nationale beker leek een kampioenschap mogelijk. Helaas was dit teveel gevraagd. Wij als Supportersvereniging Donar hebben het eerste volle seizoen achter de rug.

Na een moeilijke start te hebben gehad, is door een goede inzet van het team het toch een prachtig, succesvol seizoen geworden. We hebben een aantal mooie evenementen kunnen organiseren, het ledenaantal is hierdoor boven de 400 leden geëindigd. Zo hebben wij bij iedere thuiswedstrijd een ledenstand en een eigen home(Jump In) kunnen openen bij een groot aantal wedstrijden.

Nog 44 dagen tot de eerste training van een bijna compleet vernieuwd team. Laten we hopen dat wij dit team thuis kunnen laten voelen in Groningen en dat we samen weer een sportief hoogtepunt kunnen beleven. De komende maanden zullen we gebruiken om plannen te maken voor komend seizoen. In dit nieuwe seizoen zullen de wedstrijden en activiteiten elkaar weer in hoog tempo opvolgen. En hopelijk mondt het ook dit seizoen weer uit in een feestje op de Grote Markt…

Plannen
Omdat de Supportersvereniging Donar graag een laagdrempelige vereniging wil zijn, is de contributie voor dit seizoen als volgt vastgesteld:
Soort lid Prijs
Volwassen lid € 15
Elk volgend volwassen lid € 10
Studenten (op vertoon van collegekaart) € 10
Jeugdlid (geboren vanaf 1-10-1993) € 5

Omdat de kosten voor gezinnen kunnen oplopen tot wel € 50 euro hebben wij een maximale contributie van € 30 euro per huishouden (alle mensen wonend op 1 adres) vastgesteld.

Wat kunnen de leden verwachten? Een eigen Donar Card. Komend seizoen zal het lidnummer beter leesbaar zijn en komt de naam van het lid op de kaart te staan. Op vertoon van deze kaart, kunnen de leden de SV evenementen bezoeken. Tevens gaan we gebruik maken van het lidnummer voor aanmelding van activiteiten zoals busreizen. De Donar Card geeft korting op de merchandise van SV Donar en GasTerra Flames. Ook krijgt men in het nieuwe seizoen de mogelijk om bij een aantal bedrijven korting krijgen met de Donar Card. Dus de moeite waard!
Komend seizoen zullen er minimaal drie evenementen worden georganiseerd, speciaal voor de leden. Daarnaast vindt de vereniging het belangrijk te blijven investeren in de sfeer rond met name de thuiswedstrijd in Martiniplaza. De korting op seizoenkaarten is met ingang van vorig seizoen gewijzigd. De SV Donar krijgt nu een bijdrage van de club voor elk lid dat ook een seizoenkaart heeft aangeschaft.
Naast de contributie en de bijdrage van de club is de bijdrage van sponsors een derde belangrijke inkomstenbron. De vierde inkomstenbron is onze eigen merchandise, wij proberen komend seizoen dit assortiment uit te breiden. De merchandise zal bij voorintekening worden verkocht om geen onnodige financiële risico’s te lopen. Vorig seizoen is de SV Donar erin geslaagd het exclusieve recht op het voeren van het bekende Donar-logo te verkrijgen. In onze uitingen naar buiten toe willen we hiervan optimaal gebruik gaan maken. Door deze herkenbaarheid heeft de SV Donar een zeer positieve uitstraling bij de beleving tijdens de wedstrijden in Martiniplaza.

Agenda
Zodra het speelschema van zowel de Europese als de nationale wedstrijden bekend zijn, zal er een planning worden gemaakt om de evenementen zo goed mogelijk te verdelen.
Wij houden rekening met een spreiding van de activiteiten door het seizoen heen, waarbij we geen activiteiten in de decembermaand zullen plannen. Er zal dit jaar weer een vijftal data gepland worden voor busreizen naar uitduels. Het bezoek van wedstrijden in de Eurocup zal door de SV Donar worden gestimuleerd. De SV acties tijdens de competitie, Europese wedstrijden en play-offs zal de sfeer rond wedstrijden extra versterken.

Daarnaast staat de vereniging uiteraard open voor enthousiaste initiatieven van de fans. Hiermee hopen we de onderlinge band nog verder te versterken en de club nog beter te steunen. Bij de acties kunnen we alle hulp van de leden uiteraard zeer goed gebruiken. Afgelopen seizoen hebben vele leden aangegeven dat zij bij activiteiten eventueel willen meehelpen met de SV. Wij zullen dit seizoen actief mensen benaderen indien wij hulp nodig hebben. Vele handen maken immers licht werk. En door er met z’n allen ook dit seizoen weer een enorme dosis energie in te steken, zal de voldoening in juni 2012 ongetwijfeld weer enorm zijn. Ongeacht de resultaten van het team, streeft de SV Donar altijd naar een volgend succesjaar!

6 reacties

  1. Ate harsta –

   Vandaag GEEN mail ontvangen. Hierbij zie je mijn mailadres. groet,Ate Harsta

  2. Steven –

   Er is vandaag om 17:12 een nieuwe mail gestuurd naar jou e-mailadres.

  3. Christiaan Mensinga –

   Ook geen mail ontvangen?

  4. Steven –

   Er is vandaag om 16:57 een nieuwe mail gestuurd naar je mailadres.

  5. Marc Jacobs –

   Ook geen mail ontvangen…

  6. Steven –

   Er is vandaag 17:03 een bericht achtergelaten op je Facebook account

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.