Word nu lid!

Barbecue 25 juni en winnaar gratis seizoenkaart

door | 2 reacties

Zaterdag 25 juni was het tijd voor het laatste evenement van het seizoen 2010/2011: de afsluitende barbecue. Nadat alles was klaargezet kwamen de eerste mensen precies om zes uur bij buurt- en speeltuinvereniging F.E.O. binnengedruppeld. Hoewel, het waren wel meer dan druppels: de geplande buien bleven helaas langer aan dan voorspeld. Dit bleek gelukkig geen belemmering voor het komen van ruim 60 mensen.


Nadat de avond werd geopend voor vice-voorzitter Bas Kammenga werd allereerst het replicashirt van Matt Bauscher uitgereikt aan Hilda Nienhuis, die dit eerder had gewonnen maar nog niet had gekregen. Daarna werd ook de winnaar van de gratis seizoenskaart voor volgend seizoen bekend gemaakt: Jaap de Haan was hier uiteraard zeer blij mee. Jaap, nogmaals gefeliciteerd!

Aangezien er helaas maar één barbecue was, werd het hoog tijd om het eerste vlees te gaan bakken, terwijl er ondertussen al wel genoeg salade, brood en vruchten gegeten kon worden. Ook werd er al volop gediscussieerd over het volgende seizoen en andere zaken.

Ook nadat al het vlees op was werd er nog lang gepraat en gedart. Pas rond twee uur ’s nachts verlieten de laatste leden het buurthuis waarna sommige in de stad verder gingen.
Het seizoen 2010/2011 was hiermee écht ten einde. Nog 50 dagen tot de eerste training! Tot dan, tot Donar!

2 reacties

    1. jan booi –

      bedankt voor de goede organisatie en een topavond. was erg leuk en zeer gezellig. goede locatie ook. misschien volgende keer grotere bbq of 2.

    2. Michiel –

      @Jan Booi> en je hebt nog verborgen darttalent ook!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *