Word nu lid!

Aanmelden voor mogelijk kampioensfeest

door | 5 reacties

Komend weekend hopen we door middel van twee overwinningen op ZZ Leiden de landstitel te kunnen prolongeren. Mochten onze mannen daarin slagen, zal de huldiging van GasTerra Flames aanstaande maandag 30 mei plaatsvinden. Aansluitend wordt er in dat geval een kampioensfeest gehouden in het News Café. Voor dit kampioensfeest, dat onder meer toegankelijk is voor leden van SV Donar, is vooraf aanmelden verplicht.

Vrijwilligers, medewerkers en sponsors van de club zullen net als afgelopen jaar een uitnodiging krijgen vanuit de club. Dit jaar zijn ook de supporters van de club uitgenodigd om het feestje samen met alle anderen in en rond de club te vieren. De kosten voor leden van SV Donar zijn 6 euro per lid. Voor deze prijs krijgen leden van de vereniging tussen 20.30 uur en 23.30 uur toegang tot de kelder van het News Café en krijgen zij enkele consumpties aangeboden.

Tot uiterlijk donderdagmiddag 26 mei om 15.00 uur kunnen leden zich opgeven via evenementen@svdonar.nl. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. De betaling kan worden verricht via rekeningnummer 56.59.92.740 t.n.v. SV Donar te Groningen of zaterdag tussen 14.30 uur en 15.15 uur (contant en gepast betalen) bij de ledenstand van SV Donar in Martiniplaza. Let op: uiterlijk donderdag 26 mei per e-mail aanmelden en uiterlijk zondag 29 mei op bovenstaande wijze betalen, is verplicht.

Bij de ingang van het News Café krijgen uitsluitend leden die op de lijst staan van SV Donar en de SV Donar-card kunnen tonen, toegang tot het exclusieve feest voor leden van de SV Donar en BBC, medewerkers, spelers, staf en vrijwilligers van GasTerra Flames.

Het feest zal uiteraard alleen doorgang vinden bij het behalen van het kampioenschap door GasTerra Flames. Gaat het feest niet door dan volgt restitutie van het bedrag van 6 euro uiterlijk op 1 juli. In dat geval zal er maandag 30 mei in Martiniplaza aan het begin van de avond aan alle supporters de mogelijkheid worden geboden afscheid te nemen van de spelers en coaches van het seizoen 2010-2011.

5 reacties

  1. jan booi –

   ik vind dat zo’n feest voor alle supporters moet zijn en niet voor een paar. daarom geef ik mij ook niet op. vorig jaar was het ook al zo’n exclusief feestje. en hoezo hebben de vrijwilligers meer rechten dan wij. zij mogen het hele jaar al gratis naar binnen.

  2. Grunnen –

   Jan ik vind dat een heel duidelijk punt hebt, het team heeft de fans nodig tijdens de wedstrijd en na de wedstrijd magen ze nog en x betalen

  3. Ronald Scharphorn –

   Ik ben het met beide heren eens dit moet een feest zijn voor alle suporters, die al jaren lang de club en de spelers door dik en dun steunen.

   Ik kom dus ook niet!!!!

  4. Matthijs –

   Ik kan me ergens ook wel in jullie woorden vinden, maar je moet de SV hier niet op afrekenen.

   Het was de SV nooit gelukt om ervoor te zorgen dat alle supporters maar gratis naar binnen konden. Het is ze echter wel gelukt om ervoor te zorgen dat er in ieder geval nog een aantal supporters naar binnen mogen bij dit exclusieve feestje(niks raars aan, dat doen alle grote sportclubs die kampioen worden).

   Ik zie dat als een mooi buitenkansje. En laten we wel zijn, elk SV-lid heeft de kans om daarbij aanwezig te zijn. En alle supporters kunnen overigens ook vrijwilliger worden bij de club.

  5. Pietje –

   Vrijwilligers werken heel hard voor de club… dus is zo’n voorrecht niet meer dan normaal.

   Er worden nog vrijwiligers gezocht voor volgend seizoen, dus wat let je? Dan ben je ook gegarandeerd aanwezig bij het kampioensfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *