Word nu lid!

Verlies doet pijn

door admin | 1 reactie

Zondag 22 mei jl. was het voor de vijfde keer dat er een finale play-off wedstrijd werd gespeeld. Dit keer weer in Leiden. Met heel veel goede moed, na het zien van de wedstrijd de dag ervoor, vertrok een hele grote groep met de bus.Geheel in het blauw uitgedost en vlaggen, spandoeken, trommels en nog veel meer lawaai-apparaten met ons meeslepend, vertrokken we.
In Leiden aangekomen, schrokken we van een klein A-4 tje op de toegangsdeur met de tekst ‘Trommels niet toegestaan’. Wat was dat nou weer voor pesterij? Maakten we de vorige wedstrijd te veel lawaai? FLAUW!! Maar goed, dan maar zonder trommels naar binnen.
De wedstrijd begon en ik kan daar kort over zijn. We speelden niet goed, de scheidsen waren weer een drama (daar waren onze ZZ vrienden het in de rust zelfs mee eens), de driepunters wilden niet lopen, en bij ZZ wel, kortom: we verloren! En als rechtgeaarde Donarfan weet u: ‘dat doet zeer, heel zeer’.Zaterdag 28 mei gaan we er weer vol voor en dan zullen we in Leiden, zondag 29 mei, eens wat laten zien!
Als wij ze nou eens afleiden, de mannen ze om de tuin leiden, zal het voor ZZ Leiden in last zijn!

1 reactie

    1. berty –

      wat een tuig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.