Word nu lid!

Verkoop tickets en busreizen naar Leiden

door admin | Geen reacties

Komende donderdag 19 mei speelt GasTerra Flames de tweede uitwedstrijd in de finalereeks tegen ZZ Leiden. SV Donar verzorgt de kaartverkoop voor Groningse fans en organiseert een busreis.

In de play-offs hebben personen met een UITKAART voorrang op het bestellen van losse kaarten of het inschrijven voor de busreis. De resterende kaarten worden verdeeld tussen leden van SV Donar en overige belangstellenden. Ze zijn te reserveren via uitwedstrijden@svdonar.nl. Vermeld duidelijk ALLE namen van de personen die kaarten reserveren. Indien er meer vraag is dan aanbod, wordt een reservelijst aangelegd.

De prijs van losse kaarten in de finale in Leiden is vastgesteld op 20 euro per ticket en 10 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. Er zijn in totaal 150 kaarten beschikbaar gesteld voor alle duels.

Voor de busreis naar Leiden heeft de SV Donar wegens de hoge kaartprijzen in de finale de vaste kaartprijs los moeten laten. De busreis kost 40 euro (inclusief ticket) voor leden en 45 euro voor niet-leden. Kinderen tot 16 jaar krijgen 10 euro korting op die prijs.

De vertrektijd is donderdag 19 mei om 15.15 uur. Reserveren is mogelijk tot en met woensdag 18 mei om 17.00 uur via uitwedstrijden@svdonar.nl. Bevestigingen voor de tweede wedstrijd worden dinsdag 17 mei verstuurd of woensdag 18 mei per omgaande indien er dan nog kaarten beschikbaar zijn.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.