Word nu lid!

Seizoenkaartactie en correctie brief GasTerra Flames

door admin | Geen reacties

Betaal je contributie en maak kans op seizoenkaart

De contributie voor komend seizoen is gehandhaafd op 15 euro voor volwassenen, 10 euro voor een tweede volwassene op één adres, 10 euro voor studenten en 5 euro voor jeugd geboren vanaf 1 oktober 1994. Dit alles met een maximum van 30 euro per huishouden.

Huidige leden en nieuwe leden die hun contributie betalen VOOR DE AFLOOP van de play-offs, dingen mee naar een seizoenkaart voor het seizoen 2011-2012. Maak de contributie over op bankrekening 56.59.92.740 t.n.v. SV Donar te Groningen en vermeld daarbij ook de nummer(s) op de ledenpas(sen).

Foutieve tekst in brief GasTerra Flames

Leden die afgelopen week een brief van GasTerra Flames hebben ontvangen, hebben daarin een foutieve tekst over 5%-korting aangetroffen. De juiste tekst in de brief had moeten luiden:
De korting voor leden van de Supportersvereniging Donar is net als vorig seizoen niet meer van toepassing. De contributie van de SV Donar is destijds verlaagd van 25 euro naar 15 euro voor volwassenen. Voor elk lid met een seizoenkaart ontvangt de SV Donar een bijdrage van 5% van de seizoenkaartprijs van GasTerra Flames voor het organiseren van activiteiten.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.