Word nu lid!

Busreis en losse kaarten 8 mei (Den Bosch EN Almere)

door admin | 1 reactie

Komende zondag verzorgt SV Donar voor GasTerra Flames een busreis naar de uitwedstrijd tegen EiffelTowers Den Bosch. Deze bus zal zondag om 9.00 uur vertrekken bij Martiniplaza. Losse kaarten kunnen tot uiterlijk zaterdag 7 mei om 18.00 uur worden gereserveerd.

In De Maaspoort worden de fans van beide clubs gelijkwaardig ontvangen in de kantine en over en weer zijn voldoende (245) kaarten ter beschikking gesteld. LET OP: om 15.45 uur vertrekt de bus vanaf de De Maaspoort naar het Topsportcentrum in Almere, waar het Under-20 team van GasTerra Flames (met onder anderen Sander de Roos) om 17.00 uur speelt tegen de Under-20 van EiffelTowers Den Bosch om het landskampioenschap. Vanuit Almere vertrekt de bus rond 19.00 uur weer naar Groningen.

Deze zeer bijzondere busreis kost 30 euro voor leden van SV Donar en 35 euro voor niet-leden. De bus vertrekt om 09.00 uur bij Martiniplaza. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 7 mei om 18.00 uur door middel van het sturen van een e-mail naar uitwedstrijden@svdonar.nl.

Losse kaarten (12,50 euro per stuk) kunnen eveneens worden gereserveerd via dit e-mailadres. Deze zullen op de wedstrijddag vanaf één uur voor de wedstrijd bij de kassa van De Maaspoort af te halen en te betalen zijn. Bevestigingen worden in beide gevallen uiterlijk zaterdagavond 7 mei om 19.00 uur verstuurd.

1 reactie

    1. Peter de Wekker –

      suggestie voor het volgende seizoen. Is het mogelijk dat er op de seizoenkaart van Donar een logo meelift waaruit blijkt dat men ook lid is van de supportersvereniging. Dan kan dat met één kaart, nu loop je met twee kaarten rond.

      groet Peter de Wekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.