Word nu lid!

Activiteiten rond de laatste thuiswedstrijd

door admin | Geen reacties

Zaterdag 9 april 2011 was de laatste thuiswedstrijd in de competitie, tegen de nummer twee uit de competitie: Zorg en Zekerheid Leiden. Rondom de wedstrijd waren een aantal activiteiten gepland:

Allereerst was er de wedstrijd tussen supporters van “Donar” en Leiden. Helaas werd deze wedstrijd gewonnen door Leiden, maar misschien was dat juist een goed teken? De supporterswedstrijd op 18 december 2010 tegen Leeuwarden werd gewonnen, waarna Donar de wedstrijd verloor.
Aansluitend was er in het supporterscafé Jump In weer een buffet georganiseerd waar ook de supporters van Leiden aanwezig waren. Net als de vorige keer was dit een groot succes.

Rond kwart over zes ging de SV-stand open beneden in de hal, welke sinds gister een stellage heeft waar een doek van de vereniging aan hangt. Zo is in de toekomst nog duidelijker te zien waar de stand te vinden is.

De periode tussen half acht en negen uur zullen we het maar niet over hebben… Na de wedstrijd ging Jump In weer open en kon de persconferentie bekeken worden. Het is dus niet nodig om dit in de bar onder de BBC te kijken, dit is ook in Jump In mogelijk.
Na de persconferentie werd het feest in Jump In voortgezet. Een dj en discoverlichting zorgden voor een leuke sfeer waar ook de groep Leiden-supporters aan bijdroegen. Onze dank gaat ook uit naar Biketotaal Kuipers voor het sponsoren van de dj!
Al met al was het een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

Overig nieuws
Sinds kort beschikt Supportersvereniging Donar over een eigen opslaghok. Tot voor kort had de SV een hok dat gedeeld werd met de crew van GasTerra Flames. We hebben nu een eigen hok waar onder andere de trommels van het sfeerteam en de blauw-wit geblokte vlaggen worden opgeslagen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.