Word nu lid!

Zaterdag 9 april: Jump In open!

door admin | Geen reacties

Na de opening van onze eigen supportershome tijdens de thuiswedstrijd tegen Leeuwarden en de tweede keer tegen Bergen op Zoom, zal Jump In op zaterdag 9 april opnieuw de deuren openen voorafgaand aan en na afloop van de topwedstrijd tegen Leiden. Voor 15 euro per persoon kun je van 17.45 uur tot 19.15 uur deelnemen aan een lopend buffet.
Vanaf 21.15 uur is Jump In geopend voor leden van de Supportersvereniging Donar en zal deze keer een DJ optreden om de sfeer tussen de fans van Donar en Leiden nog eens te verhogen. Bij de deur zal deze keer voor het eerst gecontroleerd worden op de ledenpassen. Haal dus vanavond of zaterdag 9 april vanaf 18.30 uur je pasje op bij de ledenstand.
Deelnemen aan het lopend buffet op 9 april? Stuur even mailtje naar uitwedstrijden@svdonar.nl met daarin de namen van de deelnemers. Introducés zijn bij het lopend buffet ook van harte welkom!

Dinsdag 12 april: Bowlen met crew GasTerra Flames

Op dinsdag 12 april wordt een bowlingavond gehouden samen met de vrijwilligers van GasTerra Flames. Het leek de SV Donar leuk om ook eens buiten de wedstrijden om iets met de crew van de club te gaan doen. Daarom zijn de leden van de SV Donar van harte uitgenodigd op dinsdag 12 april te gaan bowlen in Bowling-centrum Kardinge. Van 19.00 uur tot 21.00 uur zijn de banen voor ons afgehuurd. Leden van de SV Donar betalen slechts 4 euro en krijgen daarvoor twee drankjes. Andere drankjes zijn voor eigen rekening. Leden van SV Donar kunnen zich eenvoudig aanmelden via evenementen@svdonar.nl.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.